65: kunnen we nog dinofilms maken na Jurassic Park? - Making of Cinema

   - 

Door de scenaristen van A Quiet Place aan het roer te zetten van deze futuristische productie, probeert Sony zijn neus op te halen voor de wereldwijde Jurassic Park-franchise. Zal dit een kans zijn om het genre nieuw leven in te blazen? 

Hoewel hij neergestort is op een onbekende planeet, bevindt de piloot Mills (Adam Driver) zich in een maar al te bekende omgeving. En met reden: de mens is ooit op de Aarde gestrand, een Aarde waar de mens nog nooit een voet op had gezet. Een Aarde van 65 miljoen jaar geleden, toen - om Spielberg te citeren - dinosauriërs de wereld regeerden. 65 is meer dan een goedkope remix van de franchise. De film toont duidelijk de wens van de filmmakers om het genre survival horror nieuwe leven in te blazen. Met zijn Halo-achtig arsenaal baant Adam Driver zich een weg door de verlaten vlakten van het Krijt, belaagd door dinosauriërs in alle vormen en maten. Het is een rol die de acteur nog nooit heeft gespeeld, en eentje waarin hij het niet slecht doet!

Samen met de andere overlevende van de crash, Koa (gespeeld door Ariana Greenblatt, die we al hebben gezien in Infinity War, maar ook in Love & Monsters, en die binnenkort te zien zal zijn in Barbie), staan deze twee personages helemaal alleen. Een strijd die episch belooft te worden en waarbij de goed gepolijste special effects je meenemen naar een wereld die minstens zo adembenemend is als Isla Nublar. En hopelijk iets meer succes heeft dan de laatste Jurassic World-films... Samengevat, Adam Driver versus een Tyrannosaurus, dat mag je sowieso niet missen!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: