Klacht tegen Jean-Claude Van Damme wegens aanranding geklasseerd - Actueel Cinema

   - 

De klacht die was ingediend tegen Hollywoodster Jean-Claude Van Damme, is door het Brusselse parket zonder gevolg geklasseerd. Dat meldt Het Nieuwsblad en het nieuws wordt bevestigd door het parket. Er was tegen de 61-jarige acteur een onderzoek geopend omdat hij in een exclusieve champagnebar in Brussel een vrouw zou hebben aangerand. 

De beweerde feiten dateren van 20 augustus 2021. Het slachtoffer, een 33-jarige vrouw uit Brussel, bezocht in gezelschap de ­exclusieve champagnebar Impérial in het centrum van Brussel, waar ook Van Damme vaak vertoeft. Na aanvankelijk onschuldig flirtgedrag zou de acteur de vrouw hebben proberen aan te randen. Van Damme zou de vrouw onder meer hebben aangeraakt en gevraagd hebben om seks met hem te hebben. De vrouw beweerde ook dat "The Muscles from Brussels" haar in een wc-hokje heeft geduwd en geprobeerd heeft haar uit te kleden en te dwingen hem oraal te bevredigen. De vrouw diende later klacht in en het Brusselse parket opende een onderzoek voor aanranding van de eerbaarheid. Dat onderzoek is nu geseponeerd, aldus het parket. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: