Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor "Avatar: The Way of Water" - Actueel Cinema

   - 

Met nog anderhalve maand te gaan voor de bioscooprelease heeft 20th Century Studios de poster en nieuwe trailer onthuld voor "Avatar: The Way of Water". De langverwachte film, geregisseerd door James Cameron, is het vervolg op "Avatar", de grootste box-office succes allertijden. Om het evenement te vieren wordt een spectaculaire lichtshow met clips uit de nieuwe film geprojecteerd op de majestueuze Niagara Falls.

Avatar: The Way of Water tilt de filmervaring naar nieuwe hoogten. De film speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af en vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de beproevingen waarmee ze geconfronteerd worden, de wegen die ze moeten bewandelen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten leveren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

De film is geregisseerd door James Cameron en geproduceerd door James Cameron en Jon Landau via Lightstorm Entertainment, met in de hoofdrollen Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang en Kate Winslet. Het script is van James Cameron, Rick Jaffa en Amanda Silver, gebaseerd op een verhaal van James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman en Shane Salerno. David Valdes en Richard Baneham zijn de uitvoerende producenten.

"Avatar: The Way of Water" verschijnt op 14 december in de Belgische bioscopen!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Avatar 2 : The Way of Water

Avatar 2 : The Way of Water

Science-Fiction, Fantasy, Avontuur  Regie: James Cameron Met: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: