Will Smith minder populair na slaan Chris Rock - Actueel Cinema

   - 

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite Variety is de populariteit van acteur Will Smith gekelderd. Reden daarvoor zou zijn actie op de uitreiking van de Oscars zijn. Tijdens de ceremonie gaf hij presentator Chris Rock een ferme klap toen die een grapje maakte over zijn echtgenote Jada. 

Variety keek nu naar de halfjaarlijkse Q-score, een industrienorm waarbij de populariteit van bekendheden gementen wordt. Bij Smith zakte die score van 39 naar 24, een enorme daling volgens Variety. In de praktijk wil dat zeggen dat slechts 24 procent van de ondervraagde mensen Smith zou aanduiden als hun favoriete ster.  Anderzijds wordt de acteur ook meer en meer genoemd in de meer negatieve lijst. Dat wil zeggen dat ondervraagden hem vermelden in het lijstje van beroemdheden 'die je maar niks vindt'. De score van de echtgenote van Smith, Jada, zakte van 13 naar 6. (Belga / Belga)

© Foto Andrea Raffin / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: