Amerikaanse acteur Steven Seagal bezoekt Donetsk - Actueel Cinema

   - 
Amerikaanse acteur Steven Seagal bezoekt Donetsk

De Amerikaanse acteur Steven Seagal, intussen even bekend voor zijn Poetinadoratie als voor zijn acteerprestaties, heeft het verwoeste gevangenenkamp Olenivka in de pro-Russische separatistische regio Donetsk in Oost-Oekraïne bezocht na de dood van tientallen krijgsgevangenen. "We zijn in Olenivka op de exacte plaats waar Himars-raketten insloegen," zei de zeventigjarige Seagal in een video die gisterenavond door de Russische staatsmedia werd verspreid. De voormalige actieheld geldt als een vriend van de Russische president Vladimir Poetin, heeft de Russische nationaliteit en is lid van de partij Rechtvaardig Rusland. 

Seagal schaart zich achter het Kremlin: hij beschuldigde Zelenski van foltering en misdaden tegen de menselijkheid. De acteur zei dat hij een documentaire wilde maken over de oorlog in de Donbass. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Danny Boyle regisseert dansadaptatie van 'The Matrix' - Actueel
Actueel

Danny Boyle regisseert dansadaptatie van 'The Matrix'

De Brit Danny Boyle, bekend als de regisseur van '127 Hours', 'Slumdog Millionaire' en '28 Days Later', gaat een dansvoorstelling regisseren van de sf-cultfilm 'The Matrix'. Dat melden de Amerikaanse entertainmentsite Variety en verschillende Britse media. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: