Netflix maakt serie over voetbalteam in Thaise grot - Actueel Cinema

   - 

Netflix werkt aan een serie over het Thaise voetbalteam dat in 2018 vastzat in een grot. De zesdelige serie 'Thai Cave Rescue' komt op 22 september uit op de streamingdienst, zo meldt entertainmentwebsite The Hollywood Reporter. 

Jongensteam Wild Boars, dat bestond uit twaalf jongens van 11 tot 16 jaar en hun 25-jarige assistent-coach, kwam op 23 juni 2018 vast te zitten in de grot in de Thaise provincie Chiang Rai. Door heftige regenbuien werd de uitgang geblokkeerd. De groep werd uiteindelijk pas tussen 8 en 10 juli gered. Aan de reddingsoperatie kwamen zo'n 10.000 hulpverleners te pas. Een duiker overleed tijdens de operatie. De gehele serie is opgenomen in Thailand en volgt het verhaal van de jongens, hun families en het reddingsteam. De serie is niet de eerste verfilming van het verhaal. Zo komt binnenkort de film 'Thirteen Lives', met onder anderen Viggo Mortenson en Colin Farrell, op Amazon Prime Video uit. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: