Acteur Jason Momoa roept op om beter voor de oceanen te zorgen - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Jason Momoa, die de superheld Aquaman speelt, heeft gisteren aan de vooravond van de opening van een VN-conferentie in Lissabon over de bescherming van de oceanen opgeroepen tot actie voor het behoud van de zee. 

"De oceanen hebben ons nodig", zei de acteur op een evenement waar zo'n honderd jongeren uit de hele wereld bijeenkwamen om te bespreken hoe de nieuwe generaties hun best kunnen doen om de gezondheid van de oceanen te behouden.  "We moeten proberen de fouten die we hebben begaan recht te zetten, want "zonder een gezonde oceaan zou onze planeet zoals we die kennen niet bestaan", zei hij.

Jason Momoa, die beroemd werd door zijn rol als Aquaman, nam deel aan de slotzitting van het jeugd- en innovatieforum, dat gisteren werd gehouden op het strand van Carcavelos, zo'n 20 kilometer van Lissabon. De acteur en zo'n honderd jonge afgevaardigden uit de hele wereld kregen later gezelschap van de Portugese president Marcelo Rebelo de Sousa en VN-secretaris-generaal Antonio Guterres, die het trage tempo veroordeelde waarin beleidsmakers besluiten nemen om de oceanen te beschermen. "We gaan te langzaam", klaagde hij, eraan toevoegend dat het tijd was om deze traagheid "ernstig te veroordelen" en actie te ondernemen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Aquaman

Aquaman

Fantasy, Avontuur  Regie: James Wan Met: Jason Momoa, Amber Heard, Dolph Lundgren 'Aquaman' volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: