Johnny Depp waarschuwt fans voor nepaccounts op sociale media - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Johnny Depp heeft via sociale media zijn fans gewaarschuwd voor de gevolgen van nepaccounts van de acteur die circuleren op sociale media. De 59-jarige Depp stelt dat hij geen privé- of nevenaccounts heeft op eender welk platform, buiten diegene die hij officieel vermeldt. 

Depp deelde een bericht via zijn officiële Instagram-pagina met daarin de waarschuwing voor nepaccounts die fans van Depp geld willen aftroggelen. "Deze accounts doen alsof ze mij zijn, of dat ze mensen zijn die samenwerken met mij", klinkt het. "Ik heb geen privé- of nevenaccounts op eender welk platform.".  Depp gaf vervolgens een lijstje mee met zijn officiële accounts op diverse socialemediaplatformen. "Het lijstje met officiële accounts ziet er zo uit: Instagram @JohnnyDepp, TikTok @JohnnyDepp, Facebook @JohnnyDepp en Discord @JohnnyDepp0854". (Belga / Belga)

© Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: