Louis Talpe spreekt stem van Buzz Lightyear in voor nieuwe animatiefilm - Actueel Cinema

   - 
Louis Talpe spreekt stem van Buzz Lightyear in voor nieuwe animatiefilm

Na zijn jaren als Mega Toby is het opnieuw tijd voor Louis Talpe om in de huid van een superheld te kruipen. De acteur spreekt de stem in van Buzz Lightyear, de held uit 'Toy Story' die nu zijn eigen film krijgt: 'Lightyear'. 

Louis Talpe heeft met 'Lightyear' opnieuw een superheldenrol te pakken. In de film die vanaf 15 juni in de bioscoop te zien is, spreekt hij namelijk de stem in van het personage. 'Lightyear' gaat niet over het actiefiguur van 'Toy Story' zelf, maar over het ruimteheld waar hij op gebaseerd is.

Met zijn rol treedt Talpe in de voetsporen van Chris Evans, die in de originele versie achter de micro stond. Naast hem horen we ook Truus Druyts, Michiel De Meyer, Jennifer Heylen, Yemi Oduwale en Barbara Sarafian. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Lightyear

Lightyear

Actie, Avontuur, Animatie Film  Regie: Angus MacLane Buzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar voorbereiding leidt hij als gezagvoerder zijn eerste testvlucht en krijgt hij het gezelschap van de robotkat Sox. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot,... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: