Vanaf 15 september Studio 100-reeksen te zien op Streamz - Actueel Cinema

   - 

Het Vlaamse streamingplatform Streamz voegt vanaf 15  september een catalogus van Studio 100-reeksen toe aan zijn aanbod. "Toppers van eigen bodem komen zo onze goed bekeken internationale kinderreeksen zoals 'Paw Patrol' en 'Dora The Explorer' versterken", zegt Streamz-CEO Peter Vindevogel. 

Studio 100 verkocht zijn programma's en zender sinds 2018 alleen nog aan Proximus. Vanaf midden september zijn de Studio 100-reeksen dus ook te zien op Streamz, het streamingplatform van DPG Media en Telenet. "We geloven bij Streamz in sterke partnerships. Voor onze internationale kidscontent werken we al nauw samen met Viacom en Dreamworks. We zijn blij dat we vandaag ook de helden van hier kunnen toevoegen dankzij een ruime samenwerking met Proximus, Studio 100, Ketnet en VTM", zegt CEO Peter Vindevogel. In totaal zullen er meer dan 1.000 afleveringen, films en zaalshows van Studio 100-makelij aan de Kidszone worden toegevoegd. "Dat is een bewuste keuze want de vraag naar kinder- en jeugdprogramma's groeit, zo blijkt uit het kijkgedrag van gezinnen met een Streamz-abonnement", klinkt het in het persbericht. Zo selecteert maar liefst de helft van de Streamz-abonnees regelmatig een titel uit de Kids-catalogus van het streamingplatform. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: