Film Black Widow pakt 'pandemierecord' met 80 miljoen dollar - Actueel Cinema

   - 

De film Black Widow heeft in zijn openingsweekend veel bezoekers naar de bioscopen gelokt. In de Verenigde Staten en Canada zorgde de Marvel-film met een opbrengst van 80 miljoen dollar voor het beste openingsweekend van een film sinds het begin van de coronacrisis. 

In de rest van de wereld werd nog eens 78 miljoen dollar verdiend. Dat is een goed teken voor de bioscopen. De sector heeft het sinds het begin van de coronapandemie moeilijk. Disney, de eigenaar van Marvel, laat weten dat tijdens het openingsweekend van Black Widow ook nog eens 60 miljoen dollar is opgehaald doordat fans de film liever thuis wilden kijken. Dat kan via streamingdienst Disney+ tegen bijbetaling van een bedrag van 30 dollar.

De film met in de hoofdrol Scarlett Johansson is onderdeel van het zogeheten Marvel Cinematic Universe, waar ook films met andere superhelden als Iron Man, Thor en Captain America toe behoren. Black Widow ging op 7 juli in ons land in première. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Black Widow

Black Widow

Actie, Science-Fiction  Regie: Cate Shortland Met: Florence Pugh, Scarlett Johansson,... Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: