'Wonder Woman' Gal Gadot verwelkomt derde kindje - Actueel Cinema

   - 

De Israëlische actrice Gal Gadot is voor een derde keer mama geworden. Dat laat Gal Gadot zelf weten op haar Instagramaccount. Gadot heeft met manlief Yaron Varsano al twee dochtertjes. 

Gadot schreef op haar Instagramaccount dat ze enorm opgetogen is met de komst van haar nieuwe dochtertje. "We zijn ontzettend dankbaar om Daniella in onze familie te mogen verwelkomen", klinkt het. "Ik wens jullie allemaal even veel liefde en gezondheid toe."

Gadot stapte in 2008 met haar man Yaron Varsano in het huwelijksbootje. Ze werd in 2017 bekend bij het grote publiek dankzij haar vertolking in de superheldenfilm 'Wonder Woman'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Will Smith voelt 'diep berouw' voor slaan Chris Rock - Actueel
Actueel

Will Smith voelt 'diep berouw' voor slaan Chris Rock

De Amerikaanse acteur Will Smith heeft zijn excuses aangeboden voor het slaan van komiek Chris Rock tijdens de uitreiking van de Oscars. "Er is geen enkel deel van mij dat denkt dat dit de juiste manier was om mij te gedragen", zegt Smith in een video. Verder lezen...
Netflix maakt serie over voetbalteam in Thaise grot - Actueel
Actueel

Netflix maakt serie over voetbalteam in Thaise grot

Netflix werkt aan een serie over het Thaise voetbalteam dat in 2018 vastzat in een grot. De zesdelige serie 'Thai Cave Rescue' komt op 22 september uit op de streamingdienst, zo meldt entertainmentwebsite The Hollywood Reporter. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: