Helen McCrory's 4 meest memorabele rollen - Actueel Cinema

    
Actueel
Helen McCrory's 4 meest memorabele rollen

Helen McCrory's 4 meest memorabele rollen.

Aunt Polly / Polly Gray - Peaky Blinders

Synopsis: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Narcissa Malfoy - Harry Potter et le Prince de sang mêléHarry Potter et les reliques de la mort partie I & Harry Potter et les reliques de la mort - partie 2

Synopsis : Harry Potter (Daniel Radcliffe) kiest ervoor om zijn zoektocht naar de Gruzielementen voort te zetten, met de hulp van Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson). Maar ondertussen woedt de oorlog voort, terwijl steeds meer geliefden van Harry het loodje moeten leggen. Maar de tovenaarswereld zal opstaan voor nog een laatste slag, de slag waarin de ultieme confrontatie tussen De Jongen Die Bleef Leven en de Heer van het Duister (Ralph Fiennes) zal plaatsvinden. Zal het Harry lukken om Voldemort weer sterfelijk te maken en hem voorgoed te verslaan?

Clair Dowar MP - Skyfall

Synopsis : In Skyfall wordt Bond's trouw aan M op de proef gesteld als haar verleden plots naar boven komt.

MI6 ligt onder vuur en 007 moet alle bedreigingen opzoeken en vernietigen, hoe persoonlijk de opofferingen ook mogen zijn.

Cherie Blair - The Queen

Synopsis: The Queen werpt een blik achter de schermen van het Engelse koningshuis tijdens de nasleep van Diana's dood. 
Elisabeth II en Tony Blair strijden over de behandeling van dit drama, dat aan de ene kant een privé tragedie is voor de koninklijke familie, terwijl aan de andere kant door het publiek openbare rouw wordt geëist.

Alors qu'une vague d'émotion et de chagrin submerge le pays, Tony Blair, élu à une écrasante majorité au mois de mai précédent, sent instantanément que quelque chose est en train de se passer, comme si le pays tout entier avait perdu une soeur, une mère ou une fille.

Au château de Balmoral en Ecosse, Elizabeth II reste silencieuse, distante, apparemment indifférente.
Désemparée par la réaction des Britanniques, elle ne comprend pas l'onde de choc qui ébranle le pays. Pour Tony Blair, il appartient aux dirigeants de réconforter la nation meurtrie et il lui faut absolument trouver le moyen de rapprocher la reine de ses sujets éplorés.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set - Actueel

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt. Verder lezen...
Word programmator van de bioscoop van de toekomst - Actueel

Word programmator van de bioscoop van de toekomst

Kinograph is een unieke bioscoop. Het is de eerste coöperatieve bioscoop in België en is gevestigd in de voormalige kazerne van Elsene, op de SeeU-site. De locatie geeft toeschouwers de mogelijkheid om betrokken te raken. Men kan er film op een andere manier beleven: Je krijgt er de kans om te... Verder lezen...