Kanye West krijgen eigen docureeks - Actueel Cinema

    
Actueel
Kanye West krijgen eigen docureeks

Kanye West krijgt een eigen docureeks op Netflix. De zanger was al langer te zien in 'Keeping Up With The Kardashians', maar nu staat hij helemaal alleen voor de camera. Netflix zou naar verluidt 25 miljoen euro betalen voor de reeks. 

Op dit moment komt Kanye West (43) vooral in het nieuws door zijn scheiding van Kim Kardashian, maar daar brengt de Amerikaanse rapper nu verandering in. Hij heeft bekendgemaakt dat zijn fans een volledige docureeks over zijn leven op Netflix kunnen verwachten. Daarin zal beeldmateriaal te zien zijn van de afgelopen 20 jaar. De serie wordt geregisseerd door het muzikale duo 'Coodie & Chike', dat eerder ook al videoclips van de rapper produceerde. Zij zouden al jarenlang zijn leven aan het filmen zijn, zonder te weten dat er uiteindelijk een serie van gemaakt zou worden. In de reeks, die nog geen naam heeft, zullen we onder andere zijn muziekcarrière, zijn modecarrière, de dood van zijn moeder en de mislukte presidentsverkiezing zien.

Het is echter nog niet zeker of de veelbesproken scheiding van Kanye en Kim ook in beeld gebracht zal worden. De documentaire zou dit jaar nog op Netflix moeten verschijnen. (Belga / Belga)

© Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema