Vanavond op TV: Venom - Actueel Cinema

   - 

Onderzoeksjournalist Eddie Brock komt op het spoor van een geheim project waarbij gebruik wordt gemaakt van buitenaardse wezens om supermensen te maken. Hij raakt hier zelf bij betrokken wanneer een van de wezens zijn lichaam overneemt. Het ding zorgt ervoor dat hij te pas en te onpas transformeert in de gruwelijke antiheld Venom.

Kijk vanavond, nu zaterdag 10 april, om 20u25 op VTM2 naar "Venom"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...
Venom

Venom

Actie, Horror, Science-Fiction  Regie: Ruben Fleischer Met: Tom Hardy, Michelle Williams, Jenny Slate Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: