Vanavond op TV: Transformers: Dark of the Moon - Actueel Cinema

   - 

Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?

Kijk vanavond, nu maandag 15 maart, om 20u40 op VTM3 naar "Transformers: Dark of the Moon"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Transformers 3 : Dark of the Moon

Transformers 3 : Dark of the Moon

Actie, Science-Fiction  Regie: Michael Bay Met: Shia LaBeouf, Tyrese Gibson, Frances McDormand,... Wanneer een mysterieuze gebeurtenis uit het verleden van de Aarde wordt blootgesteld in het heden, dreigt er een oorlog uit te breken. Deze zou wel eens zo groot kunnen zijn dat de Transformers alleen niet in staat zullen zijn om ons te redden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: