Tom Felton (Draco Malfoy) onthult details van achter de schermen bij Harry Potter - Actueel Cinema

    
Actueel
Tom Felton (Draco Malfoy) onthult details van achter de schermen bij Harry Potter

De Britse acteur Tom Felton, beter bekend als Draco Malfoy uit de Harry Potterfilms, bekeek gisteren voor het eerst 'Harry Potter en de Steen der Wijzen' tijdens een livestream op het internet. In een bijbehorend interview onthulde Felton details over wat er achter de schermen gebeurde bij de Harry Potter-films. 

Zo onthulde Felton dat hij oorspronkelijk auditie deed voor de rol als Harry Potter en dat er tijdens deze auditie met een ei moest geacteerd worden dat symbool stond voor een sluwe draak die later in de filmserie werd verwerkt.

Feltons familie was verrassend genoeg nooit veraf tijdens de opnames: zijn vader bezocht regelmatig de set maar moest die na enige tijd alweer verlaten omdat hij foto's had genomen. Feltons grootvader was ook betrokken bij de opnames: de man vertolkte een kleine rol tijdens de eerste zwerkbalwedstrijd die in het eerste deel van de filmserie te zien is.

Helaas mochten de acteurs geen rekwisieten van de filmset meenemen naar huis. Zelfs hun toverstokjes moesten ze volgens de acteur terug inleveren. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema