Filmstudio kondigt derde 'Paddington'-film aan - Actueel Cinema

   - 

De fans van 'Paddington' hebben zeer goed nieuws gekregen. De Franse filmstudio StudioCanal heeft aan Variety aangegeven dat er een derde film komt over de populaire beer. Er is voorlopig nog niet meer informatie bekend. 

"We kunnen bevestigen dat StudioCanal momenteel hard aan het werken is aan een derde film", deelde de studio mee. Voorlopig is er nog niet meer info bekend over de cast en over een eventuele releasedatum. De eerste film dateert al van 2014 en bracht wereldwijd ongeveer 235 miljoen euro op. De vervolgfilm uit 2017 was financieel minder succesvol met een wereldwijde opbrengst van bijna 190 miljoen euro.

In de eerste twee films speelden Nicole Kidman en Hugh Grant de slechteriken. Het is nog niet bekend wie in de derde film die rol op zich zal nemen. Grant liet eerder al verstaan dat hij een terugkeer in een mogelijke derde film wel zag zitten, het liefst samen met Kidman. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: