Fast And The Furious-regisseur nu ook door Asia Argento beschuldigd van misbruik - Actueel Cinema

   - 

Nadat twee andere vrouwen, onder wie zijn dochter, regisseur Rob Cohen beschuldigden van seksueel misbruik, uit nu ook de Italiaanse actrice Asia Argento haar ongenoegen. Volgens de actrice heeft de regisseur van The Fast And The Furious Rob Cohen haar seksueel misbruikt. 

Argento beschuldigde eerder al Harvey Weinstein en praat nu ook over haar ervaringen met Cohen. "Het is de eerste keer dat ik over Cohen praat", geeft ze toe in Italiaanse media. Later bevestigde ze haar verhaal bij Variety. "Hij heeft me misbruikt. Hij dwong me GHB te drinken, daar had hij een hele fles van. Destijds had ik geen idee wat het was, maar de ochtend erop werd ik naakt wakker in zijn bed." De actrice meldde dat het misbruik plaatsvond rond opnames voor de film xXx in 2001. Daarin was ze samen met Vin Diesel en Samual L. Jackson te zien.

Argento beschreef de beschuldigingen ook in haar autobiografie die volgende week uitkomt in Italië: 'Anatomy of a Wild Heart'. Vooreerst wilde de actrice haar ervaringen niet uiten, maar pas toen de twee andere vrouwen hem beschuldigden, wilde ze haar verhaal alsnog doen. Argento was in 2007 al een van de 'pioniers' van de #metoo-beweging. Ze werd in 2018 zelf beschuldigd door acteur Jimmy Bennet, maar haar zaak werd door haar toenmalige partner Anthony Bourdain in der minne opgelost. Bourdain is inmiddels overleden. (Belga / Belga)

© Andrea Raffin / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: