Regé-Jean Page denkt dat hij James Bond-rol niet krijgt - Actueel Cinema

    
Actueel
Regé-Jean Page denkt dat hij James Bond-rol niet krijgt

De kans dat de Britse acteur Regé-Jean Page de rol van James Bond zal krijgen is zeer gering. Dat heeft hij verklaard in een interview met talkshowpresentator Jimmy Fallon. De 'Bridgerton'-acteur werd afgelopen tijd verschillende keren getipt als kanshebber. 

Nochtans bracht Page de geruchtenmolen zélf op gang nadat hij bij een online promotiebericht van de Netflix-serie 'Bridgerton' de tekst "regency, royalty, shaken and stirred" had geplaatst. In het interview met Jimmy Fallon schat Page zijn kansen zeer gering in. "Als je als Brit een beetje goed acteert, dan koppelen ze je meteen aan aan het 'B-woord'", vertelt de acteur.

Daniel Craig vertolkt nog één keer James Bond in 'No Time To Die'. Een opvolger is nog niet officieel aangekondigd. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Arnold Schwarzenegger ontvangt coronavaccin - Actueel

Arnold Schwarzenegger ontvangt coronavaccin

Voormalig gouverneur van Los Angeles en Hollywoodsuperster, Arnold Schwarzenegger, heeft gisteren zijn coronavaccin toegediend gekregen. De 73-jarige acteur behoort tot de hoogrisicogroep en kwam daarom sneller in aanmerking om het vaccin te krijgen. Verder lezen...