Acteur Tom Payne thuis getrouwd met Zweedse vriendin - Actueel Cinema

    
Actueel
Acteur Tom Payne thuis getrouwd met Zweedse vriendin

'Walking Dead'-acteur Tom Payne heeft zijn huwelijk met zijn Zweedse vriendin Johanna Akerman in december laten voltrekken door niemand minder dan zijn bouwaannemer. Dat heeft het koppel verklaard in het Amerikaanse praatprogramma Live with Kelly & Ryan. 

Het koppel moest door de coronacrisis hun huwelijk verschillende keren uitstellen. Kort voor Kerstmis besloot Payne dat hij niet lang meer wilde wachten en vroeg zijn vriendin Johanna om vier dagen voor kerstdag te trouwen, op zijn verjaardag. "We zijn uiteindelijk thuis in het huwelijksbootje gestapt, voor onze haard. Het was onze bouwaannemer die de ceremonie voltrok", zei Payne in het praatprogramma.

Volgens Payne was de intieme ceremonie een geluk bij een ongeluk. "Het huwelijk was perfect, want mijn vriendin was nu al heel nerveus tijdens de ceremonie. Ik geloof dat we dit nooit hadden kunnen doen voor een menigte van 150 mensen", besluit hij. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Arnold Schwarzenegger ontvangt coronavaccin - Actueel

Arnold Schwarzenegger ontvangt coronavaccin

Voormalig gouverneur van Los Angeles en Hollywoodsuperster, Arnold Schwarzenegger, heeft gisteren zijn coronavaccin toegediend gekregen. De 73-jarige acteur behoort tot de hoogrisicogroep en kwam daarom sneller in aanmerking om het vaccin te krijgen. Verder lezen...