21 films in 2021 waar wij naar uitkijken - Actueel Cinema

   - 

En met veel goede moed, oplossingen en een positieve mindset kijken we uit naar 2021. Een jaar waarin het leven hopelijk terug wat meer normaal wordt.

We weten dat we voorzichtig moeten zijn met onze verwachtingen. Want dat releasedata van films kunnen keren net als de wind, konden we het afgelopen jaar aan den lijve ondervinden. Maar hoopvol zijn mag nog altijd hé? 

Bij deze maakten wij een (voorzichtig) overzicht van de 21 films in 2021 waar wij vol verlangen naar uitkijken.

En jij? Naar welke film kijk jij het meest uit?

James Bond: No Time to Die

Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en leidt Bond tot een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.



Black Widow

Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.



Godzilla vs Kong

In een nieuwe wereld leven mensen en titanen samen. Maar er is een geheime factie die wil dat de titanen oorlog met elkaar voeren, een strijd die al het leven op aarde zou kunnen bedreigen. Ondertussen trekt een vreemde seismische activiteit op Skull Island de aandacht van zowel Godzilla als Kong. Een oorlog lijkt onafwendbaar.



Fast & Furious 9

'Fast 9' volgt Dominic Toretto die zich samen met Letty Ortiz teruggetrokken heeft om een gezin te stichten. Ze proberen hun zoon Brian onder rustige omstandigheden op te voeden, waarbij ze hun roekeloze bestaan achter zich hebben gelaten. Onder andere de terugkeer van Cipher lijkt echter roet in het eten te gooien.



Ghostbusters: Afterlife

Callie erft de boerderij van haar vader, een van de originele Ghostbusters. Ze verhuist met haar kinderen Phoebe en Trevor naar het kleine dorpje in Oklahoma. Daar vinden ze onder meer Ecto-1, het voertuig van de Ghostbusters, terug. De kinderen moeten beslissen of ze in hun voetsporen willen treden.



A Quiet Place Part II

Na een reeks dodelijke slachtoffers gaat de strijd om te overleven opnieuw door voor de familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe). Gedwongen om zich in het onbekende te wagen, realiseren ze zich al snel dat de wezens niet de enige bedreiging vormen voor zij die zich schuil houden.



Respect

Van een kind dat in het koor van haar vader zingt tot haar internationale supersterrendom, dat is de merkwaardige carrière van Aretha Franklin.

In RESPECT volg je het opmerkelijke waargebeurde verhaal over de zoektocht van de muziekicoon om haar eigen stem te vinden.


 

Raya and the Last Dragon

In Kumandra vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.



Top Gun: Maverick

Het is jaren geleden dat Pete 'Maverick' Mitchell de pilotenopleiding volgde bij Top Gun. Inmiddels is hij een oude rot in het vak en is hij onverwachts teruggekeerd. Hij neemt vervolgens de rol van mentor op zich om een nieuwe generatie gevechtspiloten op te leiden.



The Boss Baby: Family Business

Tim en zijn Boss Baby-broertje Ted zijn volwassen geworden en zijn elkaar uit het oog verloren. Tim is nu een getrouwde huisvader en woont samen met zijn vrouw Carol en zijn slimme 7-jarig dochter Tabitha en baby Tina in een buitenwijk. Ted is de CEO van een hedgefonds. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende aanpak staat op het punt hen weer bij elkaar te brengen.



Dune

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve ("Arrival", "Blade Runner 2049") regisseert "Dune", naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. "Dune" vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.



Coming 2 America

Een jongeman in Amerika beweert de zoon te zijn van de Prins van Zamunda. Akeem keert samen met Semmi terug naar de VS om op onderzoek uit te gaan. Hij wil natuurlijk graag weten of deze kroonprins wel écht tot de koninklijke familie van Zamunda behoort. Maar helaas loopt alles niet zoals gepland.



Death on the Nile

Hercule Poirot's Egyptische avontuur begint op een glamoreuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke pyramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk gekleedde reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.

The King's Man

Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. De hoop is gevestigd op één man die tegen de tijd zal moeten racen om ze te stoppen. Het leidt tot de origine van de eerste onafhankelijke inlichtingendienst, 'The King's Man'.


 

West Side Story

In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee vallen voor elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.


Eternals

The saga of the Eternals, a race of immortal beings who lived on Earth and shaped its history and civilizations.

Vivo

Un singe mélomane voyage de la Havane à Miami.


Mission Impossible 7

Pieter Konijn 2 : Stad op Stelten

Bea vormt samen met Thomas en de konijnen een gezin. Ondanks dit alles weet Peter zijn ondeugende gedrag niet van zich af te schudden. Tijdens een uitje uit komt hij in een wereld terecht waar hij geaccepteerd wordt zoals hij is. Maar als zijn familie hem koste wat kost wil terugvinden moet Peter voor zichzelf uitmaken wie hij precies wil zijn.


 

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

Ed en Lorraine Warren keren terug om een opmerkelijke zaak te onderzoeken. Dit keer onderzoeken ze de zaak van Arne Cheyenne Johnson. Arne Cheyenne moet voor de rechtbank verschijnen en houdt vol dat demonen haar hebben aangezet tot het vermoorden van haar huisbaas, genaamd Alan Bono.



Last Night in Soho



 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: