Er bestaat nu ook make-up in 'Friends'-thema - Actueel Cinema

   - 

Wie al sinds jaar en dag fan is van de iconische sitcom 'Friends' - je weet wel, die met de zes New Yorkse vrienden en de bakken koffie - beleeft dit jaar ondanks corona een topjaar. Het regent de laatste tijd namelijk 'Friends'-nieuws, of het nu gaat om de beloofde reünie of een adventskalender in thema. En nu is er dus opnieuw een leuk nieuwtje. 

De meeste superfans houden het bij een binge-sessie van tijd tot tijd, anderen hullen het liefst hun hele woonst in 'Friends'-merchandise. Eerder kon je al dingen kopen zoals kussens, koffiemokken en dat leuke spiegeltje voor op je deur, maar nu kan je nog een stapje verder gaan. Het is intussen meer dan 25 jaar geleden sinds de eerste aflevering van de serie met Monica, Chandler, Rachel, Joey, Phoebe en Ross op de buis te zien was. Reden genoeg voor een feestje.

Althans, we gokken dat het make-up merk Revolution dat gedacht moet hebben toen ze met het idee van hun nieuwste collectie op de proppen kwamen. Fans van 'Friends' kunnen momenteel namelijk kiezen uit dertig verschillende beautyproducten, allemaal in het thema van de serie. Van het spiegeltje tot Marcel de aap en Phoebe's taxi: dat alles vind je terug in de collectie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: