Er bestaat nu ook make-up in 'Friends'-thema - Actueel Cinema

    
Actueel
Er bestaat nu ook make-up in 'Friends'-thema

Wie al sinds jaar en dag fan is van de iconische sitcom 'Friends' - je weet wel, die met de zes New Yorkse vrienden en de bakken koffie - beleeft dit jaar ondanks corona een topjaar. Het regent de laatste tijd namelijk 'Friends'-nieuws, of het nu gaat om de beloofde reünie of een adventskalender in thema. En nu is er dus opnieuw een leuk nieuwtje. 

De meeste superfans houden het bij een binge-sessie van tijd tot tijd, anderen hullen het liefst hun hele woonst in 'Friends'-merchandise. Eerder kon je al dingen kopen zoals kussens, koffiemokken en dat leuke spiegeltje voor op je deur, maar nu kan je nog een stapje verder gaan. Het is intussen meer dan 25 jaar geleden sinds de eerste aflevering van de serie met Monica, Chandler, Rachel, Joey, Phoebe en Ross op de buis te zien was. Reden genoeg voor een feestje.

Althans, we gokken dat het make-up merk Revolution dat gedacht moet hebben toen ze met het idee van hun nieuwste collectie op de proppen kwamen. Fans van 'Friends' kunnen momenteel namelijk kiezen uit dertig verschillende beautyproducten, allemaal in het thema van de serie. Van het spiegeltje tot Marcel de aap en Phoebe's taxi: dat alles vind je terug in de collectie. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Het beste van de Vlaamse cinema op Sooner - Actueel

Het beste van de Vlaamse cinema op Sooner

Sooner staat garant voor het ontdekken van het beste van de cinema op een unieke manier. Al snel word je meegenomen naar het hart van de zevende kunst door meesterwerken van grote filmmakers uit de hele wereld. Je hebt toegang tot meer dan 7000 films in verschillende genres die je tal van emoties... Verder lezen...