Britse royals niet opgezet met nieuwe seizoen 'The Crown' - Actueel Cinema

    
Actueel
Britse royals niet opgezet met nieuwe seizoen 'The Crown'

Het nieuwe seizoen van de populaire serie 'The Crown' is voortaan te zien op Netflix. Vrienden van prins Charles en prins William zelf zijn echter niet bepaald blij met het nieuwe seizoen. De Netflix-serie zou volgens hen "trollen met een Hollywood-budget", schrijft Mail Online. 

'The Crown' gaat over het Britse koninklijk huis, vanaf dit seizoen is ook Diana Spencer te zien in de serie. Dat feitje alleen al zorgde voor de nodige ophef. De vrienden van de oudste zoon van koningin Elizabeth hebben nu een "zinderende aanval op de show losgelaten", schrijft de website. "Dit is drama en amusement voor commerciële doeleinden, zonder rekening te houden met de feitelijke betrokkenen die hiermee uitgebuit worden", vertelde een bron aan de website. "In dit geval gaat het over dingen die 25 of 30 jaar geleden in zeer moeilijke tijden zijn gebeurd." Volgens diezelfde bron hebben de makers van 'The Crown' geen rekening gehouden met de gevoelens van de betrokkenen. "Dat is niet juist of eerlijk, vooral niet als zoveel dingen die worden afgebeeld niet de waarheid vertegenwoordigen." Volgens de bron is ook prins William, de zoon van Charles en Diana, niet blij met hoe zijn ouders neer worden gezet in de serie. "Hij heeft het gevoel dat zijn beide ouders worden uitgebuit en op een niet realistische en simplistische manier worden afgeschilderd, om geld te verdienen."

In de serie wordt het huwelijk van Prins Charles met de overleden prinses Diana - en hun problemen - breed uitgemeten. Zo zijn Diana's worsteling met boulimia en Charles' affaire met Camilla Parker Bowles belangrijke onderwerpen. Prins Charles trouwde in 2005 met Camilla, zij zijn nog steeds man en vrouw. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set - Actueel

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt. Verder lezen...
Word programmator van de bioscoop van de toekomst - Actueel

Word programmator van de bioscoop van de toekomst

Kinograph is een unieke bioscoop. Het is de eerste coöperatieve bioscoop in België en is gevestigd in de voormalige kazerne van Elsene, op de SeeU-site. De locatie geeft toeschouwers de mogelijkheid om betrokken te raken. Men kan er film op een andere manier beleven: Je krijgt er de kans om te... Verder lezen...