Britse royals niet opgezet met nieuwe seizoen 'The Crown' - Actueel Cinema

    
Actueel
Britse royals niet opgezet met nieuwe seizoen 'The Crown'

Het nieuwe seizoen van de populaire serie 'The Crown' is voortaan te zien op Netflix. Vrienden van prins Charles en prins William zelf zijn echter niet bepaald blij met het nieuwe seizoen. De Netflix-serie zou volgens hen "trollen met een Hollywood-budget", schrijft Mail Online. 

'The Crown' gaat over het Britse koninklijk huis, vanaf dit seizoen is ook Diana Spencer te zien in de serie. Dat feitje alleen al zorgde voor de nodige ophef. De vrienden van de oudste zoon van koningin Elizabeth hebben nu een "zinderende aanval op de show losgelaten", schrijft de website. "Dit is drama en amusement voor commerciële doeleinden, zonder rekening te houden met de feitelijke betrokkenen die hiermee uitgebuit worden", vertelde een bron aan de website. "In dit geval gaat het over dingen die 25 of 30 jaar geleden in zeer moeilijke tijden zijn gebeurd." Volgens diezelfde bron hebben de makers van 'The Crown' geen rekening gehouden met de gevoelens van de betrokkenen. "Dat is niet juist of eerlijk, vooral niet als zoveel dingen die worden afgebeeld niet de waarheid vertegenwoordigen." Volgens de bron is ook prins William, de zoon van Charles en Diana, niet blij met hoe zijn ouders neer worden gezet in de serie. "Hij heeft het gevoel dat zijn beide ouders worden uitgebuit en op een niet realistische en simplistische manier worden afgeschilderd, om geld te verdienen."

In de serie wordt het huwelijk van Prins Charles met de overleden prinses Diana - en hun problemen - breed uitgemeten. Zo zijn Diana's worsteling met boulimia en Charles' affaire met Camilla Parker Bowles belangrijke onderwerpen. Prins Charles trouwde in 2005 met Camilla, zij zijn nog steeds man en vrouw. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Er bestaat nu ook make-up in 'Friends'-thema - Actueel

Er bestaat nu ook make-up in 'Friends'-thema

Wie al sinds jaar en dag fan is van de iconische sitcom 'Friends' - je weet wel, die met de zes New Yorkse vrienden en de bakken koffie - beleeft dit jaar ondanks corona een topjaar. Het regent de laatste tijd namelijk 'Friends'-nieuws, of het nu gaat om de beloofde reünie of een adventskalender in... Verder lezen...
'Tiger King'-ster Jeff Lowe aangeklaagd voor dierenmishandeling - Actueel

'Tiger King'-ster Jeff Lowe aangeklaagd voor dierenmishandeling

Jeff Lowe, die te zien was in docureeks 'Tiger King', heeft een aanklacht aan zijn been. De tijgerparkhouder wordt beschuldigd van verwaarlozing van zijn dieren in het Greater Wynnewood Exotic Animal Park. Dat park nam hij in 2016 over van Joe Exotic, de centrale figuur in 'Tiger King'. Verder lezen...