Vanavond op TV: The Ugly Truth - Actueel Cinema

   - 

Abby Richter is de ambitieuze producer van een ochtendshow. Ze weet overal een antwoord op, behalve op de vraag waarom ze nog steeds single is terwijl ze graag een relatie wil hebben. Wanneer de kijkcijfers van de show dalen, wordt Abby gedwongen samen te werken met de knappe nieuwe correspondent Mike, die haar keer op keer weet te ergeren met zijn drukke gedrag. Wanneer Abby kennismaakt met haar betrouwbare buurman besluit ze werk van hem te maken. Om meer inzicht in het mannelijke brein te krijgen, vraagt ze Mike om hulp. Maar niets verloopt volgens plan.

Kijk vanavond, nu woensdag 9 september, om 20u35 op VTM2 naar "The Ugly Truth"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Ugly Truth

The Ugly Truth

Romantische komedie  Regie: Robert Luketic Met: Katherine Heigl, Gerard Butler, Cheryl Hines,... Een TV-producente (Heigl) wordt tegen haar zin, door Mike Alexander (Butler), onderworpen aan een serie van onmogelijke tests. Hij probeert op die manier zijn theorie over relaties en liefde te bevestigen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: