Whoopi Goldbergs brengt hulde aan Chadwick Boseman - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Whoopi Goldberg is van plan om de gestorven Chadwick Boseman te eren. Boseman kreeg in 2016 de diagnose van darmkanker en stierf op 28 augustus. 

De zwarte panter stierf eind augustus en verraste zijn fans. De acteur, held van de Marvel-films en ster van Black Panther, was pas 43 jaar oud. Whoopi Goldberg heeft zojuist aangeboden hem hulde te brengen via de Disney-parken. "Beste mensen die verantwoordelijk zijn voor de bouw van de nieuwe attracties van Disney Land en Disney World. We hebben niet echt een nieuwe attractie over de Frozen-films nodig", zei ze op Twitter. "Wat we kunnen gebruiken is de Wakonda. Alsjeblieft, Disney World, Disney Land, zet een Wakonda-attractie op ter ere van Chadwick Boseman."

De Wakonda, een fictief gegeven, was te zien in "Black Panther". Deze film gaf voor het eerst de kans aan iemand met donkere huidskleur om superheld in een van de Marvelfilms te spelen. Chadwick Boseman speelde King T'Challa. Hij was aanvankelijk ook geslaagd voor een auditie om Drax the Destroyer te spelen in de films van de saga "Guardians of the Galaxy". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: