Whoopi Goldbergs brengt hulde aan Chadwick Boseman - Actueel Cinema

    
Actueel
Whoopi Goldbergs brengt hulde aan Chadwick Boseman

De Amerikaanse actrice Whoopi Goldberg is van plan om de gestorven Chadwick Boseman te eren. Boseman kreeg in 2016 de diagnose van darmkanker en stierf op 28 augustus. 

De zwarte panter stierf eind augustus en verraste zijn fans. De acteur, held van de Marvel-films en ster van Black Panther, was pas 43 jaar oud. Whoopi Goldberg heeft zojuist aangeboden hem hulde te brengen via de Disney-parken. "Beste mensen die verantwoordelijk zijn voor de bouw van de nieuwe attracties van Disney Land en Disney World. We hebben niet echt een nieuwe attractie over de Frozen-films nodig", zei ze op Twitter. "Wat we kunnen gebruiken is de Wakonda. Alsjeblieft, Disney World, Disney Land, zet een Wakonda-attractie op ter ere van Chadwick Boseman."

De Wakonda, een fictief gegeven, was te zien in "Black Panther". Deze film gaf voor het eerst de kans aan iemand met donkere huidskleur om superheld in een van de Marvelfilms te spelen. Chadwick Boseman speelde King T'Challa. Hij was aanvankelijk ook geslaagd voor een auditie om Drax the Destroyer te spelen in de films van de saga "Guardians of the Galaxy". (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Arnold Schwarzenegger ontvangt coronavaccin - Actueel

Arnold Schwarzenegger ontvangt coronavaccin

Voormalig gouverneur van Los Angeles en Hollywoodsuperster, Arnold Schwarzenegger, heeft gisteren zijn coronavaccin toegediend gekregen. De 73-jarige acteur behoort tot de hoogrisicogroep en kwam daarom sneller in aanmerking om het vaccin te krijgen. Verder lezen...