Whoopi Goldbergs brengt hulde aan Chadwick Boseman - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Whoopi Goldberg is van plan om de gestorven Chadwick Boseman te eren. Boseman kreeg in 2016 de diagnose van darmkanker en stierf op 28 augustus. 

De zwarte panter stierf eind augustus en verraste zijn fans. De acteur, held van de Marvel-films en ster van Black Panther, was pas 43 jaar oud. Whoopi Goldberg heeft zojuist aangeboden hem hulde te brengen via de Disney-parken. "Beste mensen die verantwoordelijk zijn voor de bouw van de nieuwe attracties van Disney Land en Disney World. We hebben niet echt een nieuwe attractie over de Frozen-films nodig", zei ze op Twitter. "Wat we kunnen gebruiken is de Wakonda. Alsjeblieft, Disney World, Disney Land, zet een Wakonda-attractie op ter ere van Chadwick Boseman."

De Wakonda, een fictief gegeven, was te zien in "Black Panther". Deze film gaf voor het eerst de kans aan iemand met donkere huidskleur om superheld in een van de Marvelfilms te spelen. Chadwick Boseman speelde King T'Challa. Hij was aanvankelijk ook geslaagd voor een auditie om Drax the Destroyer te spelen in de films van de saga "Guardians of the Galaxy". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms! - Actueel
Actueel

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms!

Zin om samen met de kinderen vol spanning af te tellen naar het moment dat ze hun schoentje mogen zetten voor de komst van Sinterklaas? Allemaal samen een leuke Sinterklaasfilm kijken is dé ideale manier. Verder lezen...
Neem de look van de The Dude over! - Actueel
Actueel

Neem de look van de The Dude over!

De bruine badjas, T-shirt en zonnebril van Jeff Bridges uit The Big Lebowski behoren tot de items die geveild worden ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de film. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: