Lea Michele verwelkomt haar eerste kind - Actueel Cinema

   - 

Lea Michele, bekend van de serie 'Glee', is op 20 augustus bevallen van een zoon, dat meldt haar woordvoerder. 

De 33-jarige actrice en haar man Zandy Reich, de voorzitter van een kledingbedrijf, verwelkomen samen hun eerste kind. People magazine heeft bevestigd dat de baby Ever Leo heet. Michele kondigde haar zwangerschap aan op Instagram in mei. De actrice-zangeres deelde een foto van haar zwangere buik met het onderschrift "Zo dankbaar". Het koppel trouwde vorig jaar na de aankondiging van hun verloving in 2018. Hun relatie kwam voor het eerst in de schijnwerpers in 2017.

Michele werd de afgelopen maanden geconfronteerd met negatieve publiciteit nadat een voormalige mede-acteur uit 'Glee' naar buiten kwam met haar slechte gedrag op de set van de tv-reeks. Ze verontschuldigde zich in een post op sociale media en schreef dat ze verder wilde leren om een goed rolmodel voor haar kind te zijn. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: