Infos

Engelse titel : Glee
Geregisseerd door : Ryan Murphy ,Ian Brennan ,Brad Falchuk
In de zalen vanaf: 19 mei 2009
Speelduur: 43 minuten
Genre: Komedie
Land : US (2009)

 VOD

Bekijk Glee via video on demand/streaming.

 Synopsis

Te midden van relatieproblemen en persoonlijke aanvallen van een akelige cheerleadercoach probeert een docent de ondergeschoven Glee Club in winnaars te veranderen.

 6 Seizoenen

Seizoen 6 (2015)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 01/09/2015 In het laatste seizoen van de serie keert Rachel verslagen terug naar huis, moeten Kurt en Blaine een keuze maken en loopt de toekomst van de Glee Club gevaar. Alle afleveringen weergeven 6
Alle afleveringen weergeven 6 (13 afleveringen)
Loser Like Me
afleveringen 1 : Loser Like Me
De vocale configuratie in Lima krijgt een make-over met Rachel als coach van New Directions, Blaine als coach van de Warblers en Mr. Schue als coach van Vocal Adrenaline.
Homecoming
afleveringen 2 : Homecoming
Oud-leerlingen Puck, Quinn, Santana, Mercedes, Brittany, Artie en Tina keren terug naar McKinley om Rachel en Kurt te helpen leden te vinden voor een nieuwe Glee Club.
Jagged Little Tapestry
afleveringen 3 : Jagged Little Tapestry
Rachel en Kurt krijgen ruzie over de toekomst van New Directions. Intussen keert Becky samen met haar nieuwe vriend terug naar McKinley.
The Hurt Locker: Deel 1
afleveringen 4 : The Hurt Locker: Deel 1
Met het oog op de aankomende invitatiewedstrijd doet Sue haar best om zowel Rachel als Will te saboteren en bovendien de relatie tussen Blaine en Karofsky te verpesten.
The Hurt Locker: Deel 2
afleveringen 5 : The Hurt Locker: Deel 2
Sue probeert om 'Klaine' weer bij elkaar te krijgen. Kitty en Rachel maken een setlist voor de invitatiewedstrijd. Sam werft een footballspeler voor de Glee Club.
What the World Needs Now
afleveringen 6 : What the World Needs Now
Santana en Brittany bereiden zich voor op hun bruiloft. Rachel en Sam kletsen over romantiek. Mercedes keer terug naar Lima met een geheim plan.
Transitioning
afleveringen 7 : Transitioning
Will neemt wanhopig maatregelen om de pestkoppen van Vocal Adrenaline een lesje in tolerantie te geven. Rachel komt erachter dat haar ouderlijk huis is verkocht.
A Wedding
afleveringen 8 : A Wedding
Terwijl Brittany en Santana zich voorbereiden op hun grote dag, moedigt een verrassend aardige en lieve Sue iedereen aan om hun hart te volgen.
Child Star
afleveringen 9 : Child Star
Een veeleisende tiener wil dat New Directions op zijn bar mitswa zingt, dus moeten de leden van de Glee Club de handen ineenslaan voor hun eerste publieke optreden.
The Rise and Fall of Sue Sylvester
afleveringen 10 : The Rise and Fall of Sue Sylvester
Als de Dalton Academy afbrandt, moeten de Warblers samenwerken met New Directions. Rachel smeekt Carmen Tibideaux om haar terug te laten keren naar de NYADA.
We Built This Glee Club
afleveringen 11 : We Built This Glee Club
New Directions en de Warblers nemen het tegen elkaar op tijdens de sectionals. Rachel moet kiezen: terug naar de NYADA of met haar oude liefde optreden op Broadway.
2009
afleveringen 12 : 2009
In flashbacks naar 2009 laten de originele leden van New Directions zien waarom ze zich destijds eigenlijk hadden aangemeld voor de Glee Club.
Dreams Come True
afleveringen 13 : Dreams Come True
In deze veelbewogen laatste aflevering van de serie maken de oude en nieuwe leden van Glee Club een laatste buiging en nemen we afscheid van McKinley High.

Seizoen 5 (2013)

21 afleveringen  | Uitzendingen : 26/09/2013 De leden en alumni van de Glee-club van William McKinley High School vinden het makkelijker om de juiste noot te vinden, maar hebben moeite met het dagelijkse leven. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (21 afleveringen)
Love, Love, Love
afleveringen 1 : Love, Love, Love
De leden van New Directions brengen een eerbetoon aan the Beatles en zingen klassiekers als 'Yesterday', 'Drive My Carr' en 'A Hard Day's Night'.
Tina in the Sky with Diamonds
afleveringen 2 : Tina in the Sky with Diamonds
De Beatlegekte gaat door op McKinley en het is tijd om te stemmen voor koning en koningin van het gala. Als Tina genomineerd wordt, verliest ze fans door haar houding.
The Quarterback
afleveringen 3 : The Quarterback
Huidige en oud-leerlingen van McKinley High herdenken het leven van Finn Hudson met muzikale optredens als ‘Seasons of Love’ en ‘Fire & Rain’.
A Katy or a Gaga
afleveringen 4 : A Katy or a Gaga
De leden van New Directions komen uit hun comfortzone tijdens een opdracht waarbij ze moeten beslissen of ze meer een Katy Perry of een Lady Gaga zijn.
The End of Twerk
afleveringen 5 : The End of Twerk
De Glee Club leert twerken, Marley ontdekt de relatie van Jake en Bree, en Rachel probeert Kurt ervan te overtuigen om tatoeages te nemen.
Movin' Out
afleveringen 6 : Movin' Out
Met de diploma-uitreiking in zicht maken de leerlingen plannen voor de toekomst. New Directions brengt een eerbetoon aan Billy Joel met nummers als ‘Movin’ Out’.
Puppet Master
afleveringen 7 : Puppet Master
De leerlingen vinden Blaine te overheersend bij zijn plan om de nationals te winnen. Kurt heeft vergelijkbare problemen bij het eerste optreden van de band.
Previously Unaired Christmas
afleveringen 8 : Previously Unaired Christmas
De New Directions doen auditie voor een rol in de levende kerststal van McKinley, terwijl Rachel, Kurt en Santana werken in een winkelcentrum als elfjes van de Kerstman.
Frenemies
afleveringen 9 : Frenemies
Santana krijgt de rol als vervanger van Rachel in ‘Funny Girl’, terwijl Tina en Artie in Lima de strijd aangaan om te beslissen wie de afscheidsrede mag houden.
Trio
afleveringen 10 : Trio
Terwijl de diploma-uitreiking nadert, proberen Tina, Blaine en Sam te genieten van hun laatste dagen samen. Elliot raakt betrokken bij de strijd tussen Rachel en Santana.
Trio
afleveringen 10 : Trio
City of Angels
afleveringen 11 : City of Angels
De leden van New Directions reizen naar het zonnige Los Angeles om mee te doen aan de nationals en nemen twee speciale gasten mee.
100
afleveringen 12 : 100
Leden en oud-leden van New Directions komen bij elkaar om nieuwe vertolkingen van hun favoriete optredens uit te voeren, waaronder 'Toxic' en 'Valerie'.
New Directions
afleveringen 13 : New Directions
April en Holly verzinnen een plan om New Directions te redden als het einde van de Glee Club nadert. Rachel en Santana proberen het goed te maken na hun grote ruzie.
New New York
afleveringen 14 : New New York
De oud-leden van New Directions proberen te wennen aan hun nieuwe leven in New York, maar het leven is niet voor iedereen even geweldig.
Bash
afleveringen 15 : Bash
Rachel neemt een volgende stap voor haar rol in ‘Funny Girl’, terwijl Kurt het slachtoffer wordt van een haatmisdrijf vanwege zijn seksuele geaardheid.
Tested
afleveringen 16 : Tested
Artie blijkt een soa te hebben en moet dit aan zijn seksuele partners vertellen. Kurt en Blaine hebben relatieproblemen.
Opening Night
afleveringen 17 : Opening Night
Het is de avond voor het Broadway-debuut van Rachel en er zijn speciale gasten aanwezig om haar te steunen bij dit moment dat bepalend is voor de rest van haar carrière.
The Back-Up Plan
afleveringen 18 : The Back-Up Plan
Rachel zet haar hoofdrol in ‘Funny Girl’ op het spel, Mercedes probeert Santana te helpen bij haar platendeal en Blaine wordt vrienden met een oudere, rijke socialite.
Old Dog, New Tricks
afleveringen 19 : Old Dog, New Tricks
Rachel probeert haar reputatie te redden door een stichting te beginnen voor geredde dieren en Kurt krijgt de hoofdrol in een verzorgingstehuisproductie van ‘Peter Pan’.
The Untitled Rachel Berry Project
afleveringen 20 : The Untitled Rachel Berry Project
Rachel wordt verrast door een excentrieke televisieschrijver. Sam en Mercedes voelen de druk van hun belofte en het is tijd voor de grote show van Blaine.

Seizoen 4 (2012)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 13/09/2012 Terwijl de alumni van de Glee-club moeite hebben om het te maken in de echte wereld, probeert de rest een weg te vinden op school en dromen te laten uitkomen. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (22 afleveringen)
The New Rachel
afleveringen 1 : The New Rachel
In deze eerste aflevering gaan de leden van New Directions de strijd aan om de nieuwe ster van de Glee Club te worden en worden er nieuwe leerlingen geïntroduceerd.
Britney 2.0
afleveringen 2 : Britney 2.0
Brittany Pierce zit in een dip en zoekt inspiratie in de muziek van Britney Spears. Ondertussen heeft Rachel moeite om te wennen aan het leven in New York.
Makeover
afleveringen 3 : Makeover
Brittany en Blaine gaan de strijd aan om voorzitter te worden van de leerlingenraad. Ondertussen wordt Kurt aangenomen voor zijn droomstage.
The Break-Up
afleveringen 4 : The Break-Up
In New York worden Rachel en Kurt overrompeld door onverwachte bezoekers. Ondertussen proberen Santana en Brittany te wennen aan hun langeafstandrelatie.
The Role You Were Born to Play
afleveringen 5 : The Role You Were Born to Play
Wanneer de audities voor de schoolproductie van ‘Grease’ beginnen, strijden Marley, Jake, Kitty en footballspeler Ryder om de hoofdrollen.
Glease
afleveringen 6 : Glease
Rachel en Kurt brengen een bezoek aan Lima om de uitvoering van ‘Grease’ van de Glee Club te bekijken. Ondertussen komt Santana terug om een handje te helpen.
Dynamic Duets
afleveringen 7 : Dynamic Duets
Marley, Jake en Ryder raken verwikkeld in een driehoeksverhouding en Blaine komt de Warblers tegen.
Thanksgiving
afleveringen 8 : Thanksgiving
Een paar oud-leerlingen van McKinley geven advies aan New Directions over sectionals. Rachel en Kurt hebben een niet-traditioneel Thanksgiving-diner.
Swan Song
afleveringen 9 : Swan Song
Wanneer de New Directions zich hergroeperen na de sectionals, denkt Finn na over de toekomst bij de club. Ondertussen krijgt Kurt een tweede kans om auditie te doen.
Glee, Actually
afleveringen 10 : Glee, Actually
Aan het einde van 2012 leven Sam en Brittany alsof de wereld zal vergaan, zoals de Maya's voorspelden. Ondertussen beleeft Kurt een kerst die hij nooit zal vergeten.
Sadie Hawkins
afleveringen 11 : Sadie Hawkins
De Glee Club organiseert een Sadie Hawkins-dansavond op McKinley High. Ondertussen gaat Sam op zoek naar bewijs dat de Warblers vals gespeeld hebben bij de sectionals.
Naked
afleveringen 12 : Naked
De Glee Club organiseert een fotoshoot voor een kalender om geld in te zamelen en Rachel zit met een moreel dilemma door een rol in een studentenfilm.
Diva
afleveringen 13 : Diva
Finn daagt de leden van de Glee Club uit om hun innerlijke drijfveer te vinden voor ‘Diva Week’. Ondertussen bereidt Emma zich voor op haar aankomende huwelijk.
I Do
afleveringen 14 : I Do
Will en Emma stappen op Valentijnsdag in het huwelijksbootje. Leden en oud-leden van New Directions zijn aanwezig in Lima om het te vieren.
Girls (and Boys) on Film
afleveringen 15 : Girls (and Boys) on Film
Terwijl iedereen bijkomt van het huwelijk van Will en Emma, krijgen de leden van de Glee club de opdracht om een uitvoering te geven van hun favoriete filmlied.
Feud
afleveringen 16 : Feud
De leerlingen geven Will en Finn een opdracht om de spanningen tussen hen op te lossen. Santana is achterdochtig over de bijbaan van Brody.
Guilty Pleasures
afleveringen 17 : Guilty Pleasures
De leden van New Directions treden op met liedjes waarvan ze doorgaans niet durven toegeven dat ze deze leuk vinden.
Shooting Star
afleveringen 18 : Shooting Star
Terwijl de leden van New Directions zich voorbereiden op de regionals, gebeurt er iets ondenkbaars en wordt alles in een nieuw perspectief geplaatst.
Sweet Dreams
afleveringen 19 : Sweet Dreams
New Directions bereidt zich voor op de regionals, waarvan het thema 'dromen' zal zijn. Ondertussen doet Rachel auditie voor een Broadway-heropvoering van ‘Funny Girl’.
Lights Out
afleveringen 20 : Lights Out
Wanneer de stroom uitvalt op McKinley High moeten de leden van New Directions akoestische nummers uitvoeren.
Wonder-Ful
afleveringen 21 : Wonder-Ful
De leden van New Directions voeren de grootste hits van Stevie Wonder op en Artie krijgt nieuws te horen dat invloed kan hebben op zijn toekomst.
All or Nothing
afleveringen 22 : All or Nothing
Het is tijd voor de regionals en de Glee Club is vastbesloten om door te gaan naar de nationals. Ondertussen gedraagt Brittany zich ineens anders.

Seizoen 3 (2011)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 20/09/2011 Aan het begin van het seizoen heeft de club nieuwe leden nodig, vindt Quinn een nieuwe vriendenkring en begint Sue aan haar campagne voor het congres. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (23 afleveringen)
The Purple Piano Project
afleveringen 1 : The Purple Piano Project
De leden van New Directions keren terug na een dramatisch verlies bij de nationals. Mr Schuester geeft hun een project om hen weer op weg te helpen.
I Am Unicorn
afleveringen 2 : I Am Unicorn
Shelby Corcoran keert terug naar McKinley High. Ondertussen zet Mr Schuester een bootcamp op voor een paar leden van New Directions.
Asian F
afleveringen 3 : Asian F
Rusty en Rose Pillsbury brengen een bezoek aan Emma en we komen iets te weten over haar diepgewortelde problemen. Ondertussen worstelt Mike Chang met zijn cijfers.
Pot O' Gold
afleveringen 4 : Pot O' Gold
Rory Flanagan, een nieuwe buitenlandse uitwisselingsstudent, begint op McKinley en logeert bij Brittany, die denkt dat hij een dwerg is.
The First Time
afleveringen 5 : The First Time
Onder leiding van Artie bereiden de leerlingen zich voor op de schoolmusical ‘West Side Story’. Ondertussen heeft Finn een afspraak met een recruiter.
Mash Off
afleveringen 6 : Mash Off
Sue begint een lastercampagne om haar grootste tegenstander als kandidaat voor het Congres onderuit te halen.
I Kissed a Girl
afleveringen 7 : I Kissed a Girl
Als de strijd om het voorzitterschap van McKinley High tot een einde komt, wordt er iemand betrapt die heeft geprobeerd om de resultaten te beïnvloeden.
Hold on to Sixteen
afleveringen 8 : Hold on to Sixteen
In een poging om meer leden te werven, zoekt Finn oud-teamlid Sam Evans op en haalt hem over om terug te komen bij de Glee Club.
Extraordinary Merry Christmas
afleveringen 9 : Extraordinary Merry Christmas
Wanneer New Directions gevraagd wordt om op te treden bij twee verschillende evenementen, op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip, moeten ze een lastige keuze maken.
Yes/No
afleveringen 10 : Yes/No
Wanneer Will een speciale verrassing wil plannen voor Emma, roept hij de hulp van de Glee Club in om haar helemaal versteld te doen staan.
Michael
afleveringen 11 : Michael
De rivaliteit tussen New Directions en de Warblers wordt groter naarmate de regionals dichterbij komen en Kurt en Rachel ontvangen nieuws over NYADA.
Le prof d'espagnol
afleveringen 12 : Le prof d'espagnol
The Spanish Teacher
afleveringen 12 : The Spanish Teacher
Will geeft de Glee Club een Spaanse zangopdracht en roept de hulp in van zijn muzikale avondschooldocent.
Heart
afleveringen 13 : Heart
Ter ere van Valentijnsdag daagt Will de New Directions uit om de beste liefdesliedjes ter wereld te zoeken en uit te voeren.
On My Way
afleveringen 14 : On My Way
De spanning stijgt wanneer New Directions het bij de regionals opneemt tegen de Warblers van de Dalton Academy.
Big Brother
afleveringen 15 : Big Brother
Tot Blaines ergernis komt Cooper, zijn bekende broer die Hollywoodacteur is, hem een bezoekje brengen.
Saturday Night Glee-ver
afleveringen 16 : Saturday Night Glee-ver
New Directions brengt een eerbetoon aan de film Saturday Night Fever door los te gaan op discoachtige dansnummers.
Dance with Somebody
afleveringen 17 : Dance with Somebody
De Glee Club-leden brengen een eerbetoon aan een icoon wanneer ze de grootste hits van Whitney Houston zingen. Emma en Will komen een stap dichter bij hun droomhuwelijk.
Choke
afleveringen 18 : Choke
Rachel en Kurt krijgen eindelijk de kans om auditie te doen voor de New York Academy of the Dramatic Arts.
Prom-asaurus
afleveringen 19 : Prom-asaurus
Brittany zet zich volledig in als klassenvoorzitter om alles te regelen voor het schoolgala. En wanneer de nominaties bekend zijn gemaakt, beginnen de campagnes.
Props
afleveringen 20 : Props
Wanneer Tina haar hoofd stoot, zijn de rollen binnen New Directions volgens haar omgedraaid.
Nationals
afleveringen 21 : Nationals
Sue en de Glee-meiden zorgen voor Mercedes, die voedselvergiftiging heeft. Will kiest Tina en een nerveuze, tegenstribbelende Quinn uit als vervanging voor Mercedes.
Goodbye
afleveringen 22 : Goodbye
Eindelijk is de diploma-uitreiking aangebroken. De klas van 2012 van McKinley High blikt terug op wat er is gebeurd en denkt na over de toekomst.

Seizoen 2 (2010)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 21/09/2010 In dit seizoen helpt Mr. Schuester de Glee Club nieuwe hoogten behalen zelfs wanneer zijn privéleven steeds ingewikkelder wordt. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (23 afleveringen)
Audition
afleveringen 1 : Audition
Nieuwe gezichten dagen Glee Club-veteranen uit tijdens een auditie, terwijl nieuwe en oude relaties een tevreden en soms triest gevoel veroorzaken.
Britney/Brittany
afleveringen 2 : Britney/Brittany
Brittany hallucineert terwijl ze bij de tandarts is en roept haar innerlijke Britney Spears op. Rachel vreest dat haar relatie met Finn in gevaar is.
Grilled Cheesus
afleveringen 3 : Grilled Cheesus
Finn denkt dat hij het gezicht van Jezus ziet in een tosti en gebeurtenissen brengen de leden van de Glee Club aan het twijfelen over godsdienst en God.
Duets
afleveringen 4 : Duets
Will Schuesters duetcompetitie, met een gratis maaltijd voor de winnaars, veroorzaakt relatieproblemen tussen de leden van de club onderling.
The Rocky Horror Glee Show
afleveringen 5 : The Rocky Horror Glee Show
Will laat de Glee Club 'De Rocky Horror Picture Show' uitvoeren voor de schoolmusical nadat hij hoorde van Emma's hervonden liefde voor de cultfilm.
Never Been Kissed
afleveringen 6 : Never Been Kissed
Will Schuester organiseert de tweede jaarlijkse Jongens vs. Meisjes-competitie terwijl ondertussen Puck eindelijk wordt vrijgelaten uit de jeugdgevangenis.
The Substitute
afleveringen 7 : The Substitute
Een vervangende leraar neemt de lessen van een zieke Will Schuester over en maakt met haar onconventionele lesmethoden grote indruk op de groep.
Furt
afleveringen 8 : Furt
Sue's moeder komt op bezoek en doet een aantal verrassende onthullingen. Sam vertelt Quinn dat hij verliefd is op haar en geeft haar een ring.
Special Education
afleveringen 9 : Special Education
New Directions krijgt concurrentie van de Hipsters en Warblers. Finn en Rachel en Emma en Carl krijgen relatieproblemen.
A Very Glee Christmas
afleveringen 10 : A Very Glee Christmas
Finn probeert iedereen bij McKinley High in de kerststemming te krijgen. Sue schminkt zich als de Grinch om cadeaus te stelen.
The Sue Sylvester Shuffle
afleveringen 11 : The Sue Sylvester Shuffle
Er is een enorm optreden gepland tijdens het kampioenschap football op McKinley High. Sue's Cheerios komen in de problemen tijdens het regionale kampioenschap.
Silly Love Songs
afleveringen 12 : Silly Love Songs
Will geeft de New Directions een volgende opdracht: liefdesliedjes! Finn en Quinn krijgen een affaire terwijl Blaine een liefdeslied zingt voor zijn liefje.
Comeback
afleveringen 13 : Comeback
Sue is depressief sinds haar nederlaag tijdens de Regionals. Brittany voert een nieuwe modetrend in op school tot grote verbijstering van Rachel die haar heeft gekleed.
Blame It on the Alcohol
afleveringen 14 : Blame It on the Alcohol
Mr. Schuester laat de Glee Club een lied zingen over minderjarig drankgebruik, maar de boodschap verliest zijn waarde als ze met een kater op school verschijnen.
Sexy
afleveringen 15 : Sexy
Holly Holliday keert terug naar McKinley High om seksuele voorlichting te geven aan de studenten. Puck en Lauren sluiten zich aan bij de celibaatclub.
Original Song
afleveringen 16 : Original Song
New Directions wil een voorsprong krijgen tijdens de Regionals en besluit originele nummers te gebruiken. Blaine past een nieuwe strategie toe tijdens de Regionals.
A Night of Neglect
afleveringen 17 : A Night of Neglect
Mr. Schuester wil geld inzamelen zodat de kinderen naar de Nationals kunnen gaan. Sandy vormt "the Heckling Club" om het Glee-team in de gaten te houden.
Born This Way
afleveringen 18 : Born This Way
Finn breekt per ongeluk Rachels neus tijdens de dansrepetitie. De campagne om Prom Queen te worden raakt verhit.
Rumours
afleveringen 19 : Rumours
Brittany's nieuwe internetpraatprogramma gaat als een lopend vuurtje door de school. April keert terug naar McKinley High na een mislukte poging op Broadway.
Prom Queen
afleveringen 20 : Prom Queen
New Directions worden gevraagd om op te treden tijdens de prom als Air Supply het laat afweten. De studenten hebben moeite om een date te vinden voor de prom.
Funeral
afleveringen 21 : Funeral
Coach Sylvester probeert New Directions' reis naar New York te saboteren. De Glee Club voert nummers op tijdens een begrafenis. Finn heeft slecht nieuws voor Quinn.
New York
afleveringen 22 : New York
De Glee Club maakt zich op voor hun optreden tijdens de Nationals in New York. Finn en Rachel beleven tijdens de competitie een emotioneel moment op het podium.
New York
afleveringen 22 : New York

Seizoen 1 (2009)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 19/05/2009 Leraar Will neemt de glee club van school over waarvan de excentrieke leden enthousiast zijn om de verliezersreputatie van de groep ongedaan te maken. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (23 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
Docent Will Schuester probeert McKinley High Schools Glee Club nieuw leven in te blazen en laat haar leden inzien dat ze sterpotentie hebben.
Showmance
afleveringen 2 : Showmance
Glee Club heeft haar eerste schooloptreden en verrast iedereen in het publiek. Ondertussen erkent Rachel haar gevoelens voor Finn.
Acafellas
afleveringen 3 : Acafellas
Will vormt de Acafellas, een a-capellazanggroep met alleen mannen. Hij besteedt meer tijd aan het opkrikken van zijn zelfvertrouwen en neemt meer afstand van Glee Club.
Preggers
afleveringen 4 : Preggers
Kurt wil lid worden van het footballteam om indruk te maken op zijn vader. Sandy en Sue bundelen hun krachten om Glee Club te verwoesten.
The Rhodes Not Taken
afleveringen 5 : The Rhodes Not Taken
Will denkt dat Glee Club wat meer opgesmukt moet worden dus hij haalt zijn voormalige klasgenoot, April Rhodes, erbij om het wat spannender te maken.
Vitamin D
afleveringen 6 : Vitamin D
Will daagt de kinderen uit voor een mash-up showdown. Ondertussen krijgt Terri een baantje als schoolverpleegster en deelt pillen uit als snoepjes.
Throwdown
afleveringen 7 : Throwdown
Sue probeert te stoken tussen de Glee Club-leden, maar de echte showdown begint als zij en Will zich bij de rector moeten melden.
Mash-Up
afleveringen 8 : Mash-Up
Geïnspireerd door de studenten, componeert Will een mash-up voor een bijzondere gelegenheid. En in een schokkende omkering van rollen, toont Sue haar zachte kant.
Wheels
afleveringen 9 : Wheels
Wanneer Artie misschien niet met de groep mee naar de voorrondes kan, daagt Will de kinderen uit om het leven vanuit een ander perspectief te bekijken.
Ballad
afleveringen 10 : Ballad
Will splitst Glee Club in tweetallen die ballads moeten zingen. Maar als een kind ziek wordt, moet Will invallen en komt hij in een lastige situatie terecht.
Hairography
afleveringen 11 : Hairography
Bezorgd over het feit dat Sue iets in haar schild voert, gaat Will langs bij een begeleider van een concurrerende glee club om te zien welke informatie zij doorgeeft.
Mattress
afleveringen 12 : Mattress
Als Glee Club wegens bezuinigingen niet in het jaarboek verschijnt, is iedereen opgelucht dat ze niet hoeven te lijden onder het hoongelach van de afgelopen jaren.
Sectionals
afleveringen 13 : Sectionals
De voorrondes staan eindelijk voor de deur, maar als Quinns geheim wordt onthuld, is het de vraag of Glee Club op tijd kan herstellen om mee te doen.
Hell-O
afleveringen 14 : Hell-O
In een hoog tempo werkt Glee Club aan nieuwe nummers voor het regionale kampioenschap, maar hun inspanningen worden ondermijnd door Rachel en Finns onstuimige romance.
Hell-O
afleveringen 14 : Hell-O
The Power of Madonna
afleveringen 15 : The Power of Madonna
Uit angst dat de Glee Club-meiden worden gepest door de jongens, draagt Mr. Schuester de kinderen op om als volgende opdracht de muziek van Madonna te kiezen.
Home
afleveringen 16 : Home
Als Kurt zijn vader Burt koppelt aan een onverwachte partner, zou zijn plan om een echt gezinsleven te creëren wel eens kunnen mislukken.
Bad Reputation
afleveringen 17 : Bad Reputation
Mr. Schuester begint een onderzoek als een prikkelend lijstje over Glee Club-leden door de gangen van McKinley High circuleert.
Laryngitis
afleveringen 18 : Laryngitis
Als een zere keel Rachels zangstem beïnvloedt, raakt ze in paniek. Ondertussen probeert Kurt zijn persoonlijkheid te veranderen om indruk te maken op zijn vader.
Dream On
afleveringen 19 : Dream On
In een aflevering geregisseerd door Emmy-winnaar Joss Whedon, veroorzaakt Mr. Schuesters voormalige rivaal van de middelbare school, Bryan Ryan, problemen voor Glee Club.
Theatricality
afleveringen 20 : Theatricality
Mr. Schuester moedigt de Glee Club-kinderen aan om zich te uiten op de muziek van Lady Gaga. Ondertussen omarmt Tina haar innerlijke Goth.
Funk
afleveringen 21 : Funk
Glee Club krijgt slecht nieuws. Ondertussen helpt Mercedes Quinn in contact komen met haar funky kant en Will neemt wraak op Sue.
Journey to Regionals
afleveringen 22 : Journey to Regionals
Het moment waarop New Directions heeft gewacht is aangebroken: het regionale kampioenschap! Maar door een streek van Sue zou hun kans op de titel verkeken kunnen zijn.

 Casting

Darren Criss

Blaine Anderson
Amber Riley

Mercedes Jones
Kevin McHale

Artie Abrams
Chris Colfer

Kurt Hummel
Lea Michele

Rachel Berry
Jane Lynch

Sue Sylvester
Jane Lynch

Sue Sylvester
Matthew Morrison

Will Schuester
Dot-Marie Jones

Shannon/Sheldon Beiste

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Glee"

Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk - Actueel
Actueel

Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk

Naya Rivera, de ster van de Amerikaanse TV show "Glee" die vorige week om het leven kwam, verdronk in een Californisch meer. Haar lichaam werd gisteren opgevist en volgens de eerste vaststellingen heeft ze geknokt om het leven haar zoon te redden alvorens ze zelf de strijd verloor. Verder lezen...
Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera - Actueel
Actueel

Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera

Bij een zoekactie naar de vermiste actrice Naya Rivera, hebben de hulpdiensten vandaag een lijk ontdekt. Het lichaam wordt momenteel geborgen in een meer in Californië, zo heeft de lokale sheriff via Twitter laten weten. Het is nog niet duidelijk of het om het lichaam van de actrice gaat.... Verder lezen...

 Series in hetzelfde genre

Barry - Komedie
3

Barry

Komedie | 3 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2018
Regie: Bill Hader & Alec BergMet: Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler,...Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.
Sex Education - Komedie
4

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...
Miracle Workers - Komedie
5

Miracle Workers

Komedie | 4 seizoen(en)  | 46 aflevering(en)
2019
Regie: Simon RichMet: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe,...A comedy set in the offices of Heaven Inc. When God plans to destroy the Earth, two low-level angels must convince their boss to save humanity. They bet him they can pull off their most impossible miracle yet: help two humans fall in love.
Parlement - Komedie
6

Parlement

Komedie | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2020
Regie: Noé DebréMet: Xavier Lacaille, Liz Kingsman, Philippe Duquesne,...Samy, a young parliamentary assistant, arrives in Brussels after the Brexit referendum. He is not fit for the job. Samy doesn't know much about European institutions and he hopes to get away with it thanks to his cleverness…

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: