Emmy Awards gaan volledig virtueel, gala-avond afgezegd - Actueel Cinema

   - 

De 72ste Emmy Awards, "de Oscars van de Amerikaanse televisie", zullen volledig virtueel plaatsvinden vanwege de Covid-19-epidemie die nog steeds woedt in de Verenigde Staten. 

De organisatoren van het evenement, gepland voor 20 september, stuurden een brief aan alle kandidaten op de shortlist. Die kandidaten, dinsdag nog maar bekendgemaakt, ontvingen de mededeling dat de traditionele gala-avond in Los Angeles dit jaar niet zal plaatsvinden. De aankondiging komt niet bepaald als een verrassing gezien de aanhoudende gezondheidscrisis, maar de Emmy-organisatoren hadden tot nu toe geen formele beslissing genomen - dit in tegenstelling tot andere evenementen of festivals. "Zoals u waarschijnlijk al geraden had, gaan we u niet vragen om op 20 september naar het Microsoft Theater in het centrum van Los Angeles te komen. (...) Maar wij komen naar u toe", luidt het in de brief. De tekst werd gisteren door Amerikaanse media onthuld en de inhoud ervan is intussen bevestigd door een woordvoerder van de Emmy Awards. "We stellen een team van eersteklas technici, producenten en schrijvers samen om (...) u te komen filmen bij u thuis of op de locatie van uw keuze", vervolgt de door de productie ondertekende brief.

Ook de naam van komiek Jimmy Kimmel, die de uitreiking zal presenteren, staat onder het schrijven. Een gala-avond als die van de Emmy's is gewoonlijk ook een heuse modeshow waarin beroemdheden met hun meest spectaculaire outfit komen opdagen, maar de organisatie laat qua dresscode deze keer de bal in het midden. "Als u formele avondkledij wil dragen zouden we dat fantastisch vinden, maar als u pakweg in in het Verenigd Koninkrijk bent en het is drie uur 's ochtends kan u misschien wel in designerpyjama's worden gefilmd worden uw bed!", klinkt het ludiek. (Belga / Belga)

© Kathy Hutchins / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: