Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk - Actueel Cinema

   - 

Naya Rivera, de ster van de Amerikaanse TV show "Glee" die vorige week om het leven kwam, verdronk in een Californisch meer. Haar lichaam werd gisteren opgevist en volgens de eerste vaststellingen heeft ze geknokt om het leven haar zoon te redden alvorens ze zelf de strijd verloor. 

Haar lichaam werd teruggevonden in het Piru-meer, in het noorden van Los Angeles. Sheriff Bill Ayub van de provincie Ventura verklaarde al dat het om Naya Rivera ging, maar voor de formele identificatie wordt nog gewacht op de autopsie. De 33-jarige ster was sinds afgelopen woensdag vermist nadat ze met haar vierjarige zoon aan boord van een huurboot was gegaan. Een paar uur na hun vertrek werd het kind alleen gevonden, slapend op de boot. Hij droeg een reddingsvest. Er werd onmiddellijk een zoektocht ondernomen, inclusief helikopters en duikers. Er werd een lichaam gevonden aan de oppervlakte en de autoriteiten konden bevestigen dat het de jonge vrouw was.

"De eerste bevindingen wijzen op een toevallige verdrinking", zei Ayub. Het kind vertelde de rechercheurs dat hij met zijn moeder in het meer ging zwemmen en dat zij hem weer aan boord hielp. Toen hij zich omdraaide zag hij haar echter "onder de oppervlakte verdwijnen", meldde de sheriff. Volgens hem kunnen de sterke stromingen die vaak voorkomen in het Piru-meer aan de oorzaak liggen van de tragedie. "Het idee is dat de boot begon te drijven, omdat hij niet was verankerd. Ze had wellicht genoeg energie verzameld om haar zoon weer aan boord te brengen, maar niet genoeg om zichzelf te redden," vertelt Ayub. (Belga / Belga)

© Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: