Johnny Depp ontkent woede-uitbarstingen bij start tabloid-proces - Actueel Cinema

   - 

Hollywood-acteur Johnny Depp heeft vandaag voor een Britse rechtbank verklaard dat hij geen problemen heeft met woedebeheersing. Het was de eerste dag van zijn rechtszaak wegens smaad tegen een Britse tabloidkrant die hem een "vrouwenmishandelaar" had genoemd. 

Depp vertelde de rechter in Londen dat hij soms boos is over "destructief gedrag" maar dat betekent volgens hem niet dat hij een probleem heeft om zijn woede te beheersen. "Ik lach ook, maar ik heb geen lachprobleem", zo zei hij volgens Sky News. Depp en zijn voormalige partner Amber Heard werden gefotografeerd, toen ze arriveerden aan het gerechtshof, ieder afzonderlijk en een aparte ingang nemend.

De hoorzittingen zullen vermoedelijk drie weken duren. De advocaten van Depp zeiden dat de acteur de uitgever van de tabloid The Sun aanklaagt. Die krant had hem in 2018 een vrouwenmishandelaar genoemd in een titel. De advocaten zeiden dat Depp vandaag naar de rechtbank was gekomen "om zijn reputatie te zuiveren". (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: