Seizoen 2 van 'The Mandalorian' komt ondanks coronacrisis op tijd uit - Actueel Cinema

   - 

Jon Favreau heeft beloofd dat het tweede seizoen van de 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' op tijd zal verschijnen, ondanks de coronacrisis die voor vertragingen in de tv- en filmindustrie zorgt. 

Favreau, die optreedt als showrunner (productieleider) voor de populaire spin-offserie van streamingplatform Disney+, had eind vorig jaar al aangekondigd dat het nieuwe seizoen voor oktober 2020 voorzien was. Toen hem afgelopen weekend tijdens een virtueel panelgesprek voor het ATX Television Festival werd gevraagd of die timing door de pandemie zou worden beïnvloed, stelde Favreau de fans gerust dat dit niet het geval zal zijn. "We hadden het geluk dat we klaar waren met filmen vóór de lockdown", aldus Favreau. "Dankzij de technologische vooruitstrevendheid van Lucasfilm (...) hebben we al onze visuele effecten, montage en postproductie vanop afstand kunnen uitvoeren", klinkt het tevreden.

Ondanks het feit dat het tweede seizoen pas binnen een viertal maanden uitkomt, heeft Disney+ ook al een derde seizoen van 'The Mandalorian' besteld. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: