Lady Gaga haastte zich na Oscars naar Taco Bell... met diamant van 30 miljoen - Actueel Cinema

    
Actueel
Lady Gaga haastte zich na Oscars naar Taco Bell... met diamant van 30 miljoen

Iedereen heeft wel eens zin in een snack. Zo ook Lady Gaga vorig jaar na de uitreiking van de Oscars. Tot dusver niks geks. De zangeres was alleen even vergeten dat ze een geleende diamant van 30 miljoen dollar om haar nek had hangen. 

Het was een bijzondere avond voor Gaga, die in het echt Stefani Germanotta heet. De zangeres kreeg namelijk een Oscar voor haar lied 'Shallow' uit de film 'A Star Is Born'. Het nummer won de prijs voor beste nummer in een film. In de Britse talkshow The Graham Norton Show vertelt Gaga: "Mijn zus en ik dronken veel champagne backstage. Toen we weggingen had ik dat aan niemand verteld en had ik nog steeds de diamant om." De steen van juwelier Tiffany & Co kwam met een heus securityteam. Dat team was niet zo blij met de actie van de zangeres. "Iedereen was geschrokken dat ik hem nog steeds droeg. Toen ik naar Madonna's huis ging voor een afterparty keek de security me scheef aan. Daar kreeg ik ook iedere keer als ik iemand een knuffel gaf veel scheve blikken van de beveiliging om te kijken of de diamant er nog was." De beveiliging die met de prijzige steen gepaard ging was niet mis. "Ik dacht dat ik al veel security had voordat ik de diamant droeg. Vanaf het moment dat ik hem om mijn nek had hangen had ik het gevoel dat ik de president van Amerika was." Toen Gaga klaar was met feesten en een snack wilde halen bij Taco Bell, stopten ze haar. "Mijn auto werd aangehouden en de beveiligers van Tiffany haalden hem beleefd van mijn nek."

De gigantische diamant, die eerder om de nek hing van Audrey Hepburn, is het duurste sieraad dat ooit tijdens een uitreiking van de Oscars werd gedragen. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Blackhat - Actueel

Vanavond op TV: Blackhat

Kijk vanavond, nu donderdag 16 juli, om 20u40 op CAZ naar "Blackhat"!
Wanneer verschijnt seizoen 2 van The Boys? - Actueel

Wanneer verschijnt seizoen 2 van The Boys?

Na het intensief bingewatchen van seizoen 1 brandde er dus één grote vraag op ieders lippen. Wanneer verschijnt seizoen 2?!
Terug naar de bioscoop: Welke films kan je gaan kijken? En hoe? - Actueel

Terug naar de bioscoop: Welke films kan je gaan kijken? En hoe?

Wat wij het meest gemist hebben tijdens de lockdown? Naar de bioscoop gaan natuurlijk! Hoewel thuisbioscopen en 4K-televisies een groot succes zijn, is dit toch niet hetzelfde als een avondje naar de cinema gaan. Vol spanning en ongeduld telden wij dan ook af naar de heropening van de bioscopen op... Verder lezen...
Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk - Actueel

Naya Rivera redde het leven van haar zoon voordat ze verdronk

Naya Rivera, de ster van de Amerikaanse TV show "Glee" die vorige week om het leven kwam, verdronk in een Californisch meer. Haar lichaam werd gisteren opgevist en volgens de eerste vaststellingen heeft ze geknokt om het leven haar zoon te redden alvorens ze zelf de strijd verloor.
Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera - Actueel

Lichaam gevonden bij zoektocht naar Glee-actrice Naya Rivera

Bij een zoekactie naar de vermiste actrice Naya Rivera, hebben de hulpdiensten vandaag een lijk ontdekt. Het lichaam wordt momenteel geborgen in een meer in Californië, zo heeft de lokale sheriff via Twitter laten weten. Het is nog niet duidelijk of het om het lichaam van de actrice gaat.... Verder lezen...
Vanavond op TV: The Box - Actueel

Vanavond op TV: The Box

Kijk vanavond, nu dinsdag 14 juli, om 20u40 op CAZ naar "The Box"!
5 series voor de fans van The Boys - Actueel

5 series voor de fans van The Boys

Ben jij ook zo'n grote fan van deze serie? En snak je zo hard naar meer? Wel, wij maakten een selectie met de beste series voor die-hard fans van The Boys!