Vanavond op TV: Fifty Shades Darker - Actueel Cinema

   - 

Wanneer Christian Grey probeert om Anastasia Steele te overhalen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen te verstoren.

Kijk vanavond, nu donderdag 21 mei, om 20u35 op Q2 naar "Fifty Shades Darker"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Alec Baldwin voelt zich noch schuldig, noch verantwoordelijk - Actueel
Actueel

Alec Baldwin voelt zich noch schuldig, noch verantwoordelijk

Alec Baldwin heeft in een interview met de Amerikaanse nieuwszender ABC gezegd dat hij zich niet schuldig of zelfs verantwoordelijk voelt voor de dood van een cameravrouw op de filmset van "Rust". De acteur beweert dat hij de trekker van de revolver die het fatale schot loste niet overhaalde en dat... Verder lezen...
Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed

Drama, Romantisch  Regie: James Foley Met: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora Christian Grey en Anastasia Steele zijn net getrouwd en het leven lacht hen toe. Ana's leven wordt echter bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert. Hij werd immers ontslagen van zijn werk op SIP. Ook Elena laat het echtpaar niet gerust en komt Christian teisteren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: