Fans van 'The Hunger Games' niet te spreken over prequelboek - Actueel Cinema

    
Actueel
Fans van 'The Hunger Games' niet te spreken over prequelboek

'The Ballad of Songbirds and Snakes', het op til staande prequelboek van 'The Hunger Games', krijgt weinig bijval van fans. Op sociale media regent het ontevreden reacties. 

Het verhaal van de Amerikaanse auteur Suzanne Collins draait rond president Snow - vertolkt door Donald Sutherland in de filmtrilogie - in zijn jonge jaren. Het vindt 64 jaar voor de originele 'Hunger Games'-boeken plaats. Volgens een fragment gepubliceerd door Entertainment Weekly is Coriolanus Snow "een tiener geboren met privileges, maar zoekend naar meer. In dit verhaal is hij vriendelijk en charmant. En hij wordt - voorlopig althans - beschouwd als een held." Het boek heeft de toorn van de fans opgewekt. "Wie heeft hierom gevraagd?", klinkt het in een boze tweet. "Niemand is geïnteresseerd in het verhaal van Snow." "President Snow afschilderen als een misbegrepen held? Serieus?", fulmineert een andere verontwaardigde twitteraar. "Het laatste waarin ik geïnteresseerd ben is een fascistische dictator menselijk maken omdat hij een tragisch verleden heeft." Er zijn nog geen plannen voor een verfilming, al zei Lionsgate-baas Joe Drake vorige zomer wel dat "de studio ernaar uitkijkt om samen met Suzanne aan de film te werken".

'The Ballad of Songbirds and Snakes' verschijnt in mei van dit jaar. (Belga / Belga)

© Siyapath / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

5 series voor de fans van Stranger Things - Actueel

5 series voor de fans van Stranger Things

Wij maakten een overzicht van alle series gelijkaardig aan Stranger Things om zo het wachten op het nieuwe seizoen iets aangenamer te maken. Veel kijkplezier!
Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben - Actueel

Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben

We weten allemaal dat HBO garant staat voor kwalitatieve series. Kijk maar naar de titels als Game of Thrones, The Soprano's, Chernobyl, Six Feet Under... En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Week in week uit blijven ze nieuwe topseries aanleveren. Hier zijn de nieuwste series die je niet mag... Verder lezen...
Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online - Actueel

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

Gisteren loste ze nog een korte teaser, maar vandaag heeft de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de titelsong van de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound.
Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel

Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.
Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie - Actueel

Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg krijgt haar eigen realityshow. Het programma zal de 17-jarige Thunberg volgen tijdens haar acties tegen de klimaatverandering.