Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel Cinema

    
Actueel
Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen. 

"Wie zou er níet geïnteresseerd zijn? Ja, zeker", reageerde Netflix-manager Ted Sarandos toen hem werd gevraagd of hij zou willen samenwerken met de voormalig 'Suits'-actrice en haar man. Dat schrijft The Guardian.

Netflix maakte eerder al een serie over Harry's oma, koningin Elizabeth. Van de Britse dramaserie The Crown, met in de hoofdrol Olivia Colman, verscheen in november een derde seizoen. De interesse van de streamingsdienst werd opgewekt nadat de afvallige royals hadden aangegeven vanaf dit jaar zelf hun geld te willen verdienen. De twee kloppen zelfs al schaamteloos aan bij productiehuizen met de vraag of er werk is.

Eerder deze maand verscheen een video waarin te zien is hoe Harry bij Disney-baas Bob Iger smeekt of hij een klus heeft voor Meghan. "Wist je dat ze ook voice-overs doet", vroeg hij destijds aan de zichtbaar verraste Disney-baas. "Ze is echt geïnteresseerd", vervolgde de prins. "We zouden het geweldig vinden om te proberen. Dat is een geweldig idee", reageerde Iger vervolgens. Meghan sprak onlangs ook al een voice-over in voor een productie van Disney. In ruil voor haar stem gaat een donatie naar hulporganisatie Elephants Without Borders, die zich inzet voor het behoud van olifanten in het wild. Of dat ging om een eenmalige klus, is niet duidelijk. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

5 series voor de fans van Stranger Things - Actueel

5 series voor de fans van Stranger Things

Wij maakten een overzicht van alle series gelijkaardig aan Stranger Things om zo het wachten op het nieuwe seizoen iets aangenamer te maken. Veel kijkplezier!
Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben - Actueel

Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben

We weten allemaal dat HBO garant staat voor kwalitatieve series. Kijk maar naar de titels als Game of Thrones, The Soprano's, Chernobyl, Six Feet Under... En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Week in week uit blijven ze nieuwe topseries aanleveren. Hier zijn de nieuwste series die je niet mag... Verder lezen...
Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online - Actueel

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

Gisteren loste ze nog een korte teaser, maar vandaag heeft de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de titelsong van de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound.
Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel

Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.
Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie - Actueel

Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg krijgt haar eigen realityshow. Het programma zal de 17-jarige Thunberg volgen tijdens haar acties tegen de klimaatverandering.