Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel Cinema

    
Actueel
Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel. 

Meer dan vijftien jaar nadat de laatste aflevering werd ingeblikt, is Friends nog altijd een van de meest populaire tv-programma's ooit. De sitcom wordt dankzij Netflix en heruitgezonden afleveringen nog steeds door nieuwe generaties ontdekt. Veel fans zitten dan ook te wachten op een reünie van de cast, en sinds Jennifer Aniston een kiekje van haar en de 'vrienden' op Instagram plaatste, is het hek helemaal van de dam. Nu blijkt dat die hoop niet helemaal ijdel is. In een persconferentie voor de Television Critics' Association-tournee heeft HBO-bons Kevin Reilly volgens Fox News gezegd dat nieuwe afleveringen nog steeds op tafel liggen. Zekerheid is er echter niet, "het is nog steeds een misschien." "Er is interesse van alle partijen, en toch slagen we er niet in om die interesse op één lijn te krijgen en op de knop te duwen", aldus Reilly.

De cast zou al lang aangegeven hebben aan boord te zijn voor nieuwe afleveringen. Dat bevestigde Jennifer Aniston, die de rol van Rachel speelt, vorig jaar bij talkshowhost Ellen naar aanleiding van 25 jaar Friends. Tijdens dat gesprek hintte ze mysterieus naar een nieuwe samenwerking: "We willen graag dat er iets is, maar we weten niet wat dat 'iets' is. Dus we proberen het gewoon. We werken ergens aan samen." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

5 series voor de fans van Stranger Things - Actueel

5 series voor de fans van Stranger Things

Wij maakten een overzicht van alle series gelijkaardig aan Stranger Things om zo het wachten op het nieuwe seizoen iets aangenamer te maken. Veel kijkplezier!
Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben - Actueel

Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben

We weten allemaal dat HBO garant staat voor kwalitatieve series. Kijk maar naar de titels als Game of Thrones, The Soprano's, Chernobyl, Six Feet Under... En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Week in week uit blijven ze nieuwe topseries aanleveren. Hier zijn de nieuwste series die je niet mag... Verder lezen...
Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online - Actueel

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

Gisteren loste ze nog een korte teaser, maar vandaag heeft de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de titelsong van de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound.
Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel

Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.
Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie - Actueel

Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg krijgt haar eigen realityshow. Het programma zal de 17-jarige Thunberg volgen tijdens haar acties tegen de klimaatverandering.