Netflix bevestigt derde seizoen van de serie "You" - Actueel Cinema

   - 

De populaire Netflix-reeks "You", over een stalker die zijn obsessie met vrouwen onder controle probeert te krijgen, is hernieuwd voor een derde seizoen. Daar bestond even twijfel over, gezien het einde van seizoen 2 suggereerde dat de reeks wel eens zou kunnen stoppen. 

Het tweede seizoen van "You" staat nog maar pas online, of er wordt al een vervolg aangekondigd. Seizoen 3 zal uit 10 afleveringen bestaan, zo laat Netflix weten. Sera Gamble en Greg Berlanti keren terug als executive producers. Het eerste seizoen van "You" werd geproduceerd door Lifetime. Het tweede seizoen verscheen exclusief op Netflix.

Het derde seizoen verschijnt in 2021 exclusief op de streamingdienst. De hoofdrolspeler Penn Badgley (Joe Goldberg) is ook in het nieuwe seizoen weer te zien, samen met de actrice Victoria Pedretti (Love Quinn). Zij was ook te zien in het tweede seizoen, dat op Tweede Kerstdag van afgelopen jaar verscheen.

Het verhaal van het eerste seizoen is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Caroline Kepnes. Het tweede seizoen is losjes gebaseerd op de vervolgroman "Hidden Bodies". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: