Sharon Stone geblokkeerd van datingapp Bumble - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse steractrice Sharon Stone zegt dat ze geblokkeerd is geweest van de datingapp Bumble nadat gebruikers beweerden dat haar accountprofiel nep was. Dat schrijft de actrice op Twitter. 

Sharon Stone (61), ze werd wereldberoemd door een pikante iconische scène uit "Basic Instinct", maakte op Twitter haar beklag dat ze bij de datingapp Bumble geblokkeerd was nadat haar account als nep werd beschouwd. "Sommige gebruikers hebben gemeld dat ik het niet zou kunnen zijn! Hé Bumble, is het uitgesloten om mij te zijn?", schreef de actrice bij een screenshot van haar gesloten account.

Clare O'Connor, de publicatieverantwoordelijke van Bumble, deblokkeerde haar account en verontschuldigde zich bij de actrice voor de fout. Een verantwoordelijke van Bumble zei tegen de Britse kwaliteitskrant The Guardian dat het bedrijf vereerd was dat Stone lid was geworden en voegde er aan toe: "Onze excuses voor de verwarring. Als het icoon dat ze is, kunnen we begrijpen dat zoveel van onze gebruikers het te mooi vonden om waar te zijn."

De Hollywoodster werd een wereldwijd sekssymbool na de release van de erotische thriller "Basic Instinct" in 1992. Andere filmhits van Stone zijn "Total Recall", "Casino" en "The Quick and the Dead". Stone is sinds oktober 2018 vrijgezel en heeft drie zonen met wie ze in Los Angeles woont. In 2018 scheidde ze van vastgoedmakkelaar Angelo Boffa.

In de VS is Bumble na Tinder de populairste datingapp. Het telt wereldwijd 55 miljoen gebruikers. Nadat Stone haar tweet op Bumble had gepost, werd ze overspoeld met voorstellen voor dates. (Belga / Belga)

© DFree / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Nieuwe trailer voor The Batman! - Actueel
Actueel

Nieuwe trailer voor The Batman!

Warner Bros. Pictures presenteert "The Batman" van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City's bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Verder lezen...
Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje? - Actueel
Actueel

Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje?

Na de onbegrijpelijke beslissing om cultuur opnieuw op slot te doen en de daaropvolgende burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de discriminerende maatregelen van onze 'jojoverheid', nodigt Cinema Nova iedereen uit om onze 25ste verjaardag te vieren op 25 uur 2 dagen lang! Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: