Sharon Stone geblokkeerd van datingapp Bumble - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse steractrice Sharon Stone zegt dat ze geblokkeerd is geweest van de datingapp Bumble nadat gebruikers beweerden dat haar accountprofiel nep was. Dat schrijft de actrice op Twitter. 

Sharon Stone (61), ze werd wereldberoemd door een pikante iconische scène uit "Basic Instinct", maakte op Twitter haar beklag dat ze bij de datingapp Bumble geblokkeerd was nadat haar account als nep werd beschouwd. "Sommige gebruikers hebben gemeld dat ik het niet zou kunnen zijn! Hé Bumble, is het uitgesloten om mij te zijn?", schreef de actrice bij een screenshot van haar gesloten account.

Clare O'Connor, de publicatieverantwoordelijke van Bumble, deblokkeerde haar account en verontschuldigde zich bij de actrice voor de fout. Een verantwoordelijke van Bumble zei tegen de Britse kwaliteitskrant The Guardian dat het bedrijf vereerd was dat Stone lid was geworden en voegde er aan toe: "Onze excuses voor de verwarring. Als het icoon dat ze is, kunnen we begrijpen dat zoveel van onze gebruikers het te mooi vonden om waar te zijn."

De Hollywoodster werd een wereldwijd sekssymbool na de release van de erotische thriller "Basic Instinct" in 1992. Andere filmhits van Stone zijn "Total Recall", "Casino" en "The Quick and the Dead". Stone is sinds oktober 2018 vrijgezel en heeft drie zonen met wie ze in Los Angeles woont. In 2018 scheidde ze van vastgoedmakkelaar Angelo Boffa.

In de VS is Bumble na Tinder de populairste datingapp. Het telt wereldwijd 55 miljoen gebruikers. Nadat Stone haar tweet op Bumble had gepost, werd ze overspoeld met voorstellen voor dates. (Belga / Belga)

© DFree / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: