Hollywoodacteur Godfrey Gao overleden tijdens tv-opnames - Actueel Cinema

   - 

Acteur en model Godfrey Gao is vandaag om het leven gekomen tijdens opnames van een Chinees realityprogramma. De 35-jarige Taiwanees die in Canada opgroeide was bekend als acteur in verschillende film en ook als model voor Luis Vuitton. Volgens de Chinese tv-zender Zhejiang viel de acteur tijdens een teamrace en raakte hij buiten bewustzijn. Hij overleed later in het ziekenhuis aan een hartstilstand. 

In het ziekenhuis in Ningbo probeerde men hem nog gedurende twee uur te reanimeren, maar dat was vergeefs. Gao keerde in 2004 terug naar Taiwan om als model te gaan werken. Hij was het eerste Aziatische model voor Louis Vuitton en verscheen als acteur in diverse films. Daaronder de Hollywoodprent "The Mortal Instruments: City of Bones" uit 2013. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Mortal Instruments: City of Bones

The Mortal Instruments: City of Bones

Actie, Fantasy, Avontuur  Regie: Harald Zwart Met: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Lena Headey Als haar moeder ontvoerd wordt uit hun huis door een demon ontdekt Clary Fray, een schijnbaar ongewoon tienermeisje, de waarheid over haar verleden tijdens de zoektocht om haar terug te halen. Ze ontmoet Jace, een schaduwjager, en ontdekt de waarheid achter honderden mythen en legenden. Samen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: