5 dingen die je niet wist over X-Men Days of Future Past film - Actueel Cinema

   - 

X-Men Days of Future wordt beschouwd als een van de allerbeste X-Men films. Cinenews onthult enkele van de geheimen van X-Men's Days of Future Past.

  1. De film is grotendeels geïnspireerd op het gelijknamige stripboek uit 1981, geschreven door Chris Claremont (die ook als consultant voor de film werkte).
  2. Het filmteam koos het thema tijdreizen om twee redenen. Ten eerste, om enkele tegenstrijdigheden in de franchise uit het verleden te corrigeren. Ten tweede, om de oude generatie acteurs (die blij is om terug te zijn) terug te brengen naast de nieuwe generatie (James McAvoy, Michael Fassbender...).
  3. De aanwezigheid van het personage van Halle Berry (Tornado) werd ietwat teruggeschroefd, omdat de actrice ten tijde van de opnames zwanger was.  
  4. Dit is de eerste X-Men film die ooit genomineerd werd voor een Oscar (Best Visual Effects).
  5. Het is ook de eerste X-Men waar je Professor X (gespeeld door Patrick Stewart) in een andere outfit zietn dan zijn gebruikelijke driedelige pak.

 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
X-Men : Days of Future Past

X-Men : Days of Future Past

Actie, Fantasy, Avontuur  Regie: Bryan Singer Met: Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Nicholas Hoult,... De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto's Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: