5 dingen die je niet wist over X-Men Days of Future Past film - Actueel Cinema

    
Actueel
5 dingen die je niet wist over X-Men Days of Future Past film

X-Men Days of Future wordt beschouwd als een van de allerbeste X-Men films. Cinenews onthult enkele van de geheimen van X-Men's Days of Future Past.

  1. De film is grotendeels geïnspireerd op het gelijknamige stripboek uit 1981, geschreven door Chris Claremont (die ook als consultant voor de film werkte).
  2. Het filmteam koos het thema tijdreizen om twee redenen. Ten eerste, om enkele tegenstrijdigheden in de franchise uit het verleden te corrigeren. Ten tweede, om de oude generatie acteurs (die blij is om terug te zijn) terug te brengen naast de nieuwe generatie (James McAvoy, Michael Fassbender...).
  3. De aanwezigheid van het personage van Halle Berry (Tornado) werd ietwat teruggeschroefd, omdat de actrice ten tijde van de opnames zwanger was.  
  4. Dit is de eerste X-Men film die ooit genomineerd werd voor een Oscar (Best Visual Effects).
  5. Het is ook de eerste X-Men waar je Professor X (gespeeld door Patrick Stewart) in een andere outfit zietn dan zijn gebruikelijke driedelige pak.

 

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

His Dark Materials één van de duurste Britse reeksen ooit - Actueel

"His Dark Materials" één van de duurste Britse reeksen ooit

Voor wie na het afscheid van "Game of Thrones" wanhopig op zoek is naar een nieuwe, groots opgezette fantasyreeks met een rist bovennatuurlijke wezens en een vleugje magie, kan "His Dark Materials" misschien redding brengen. Zo schrijft Humo.
Dardenne-broers hopen op nominatie voor European Film Awards - Actueel

Dardenne-broers hopen op nominatie voor European Film Awards

Zaterdag worden in het Spaanse Sevilla de nominaties bekendgemaakt voor de European Film Awards (EFA). De Belgische film "Le Jeune Ahmed" van Jean-Pierre en Luc Dardenne en vijf Belgische coproducties maken deel uit van de 46 langspeelfilms die naar een nominatie dingen.
Richard Gere en Alejandra Silva verwachten samen tweede kind - Actueel

Richard Gere en Alejandra Silva verwachten samen tweede kind

De Amerikaanse acteur Richard Gere (70) en zijn vrouw Alejandra Silva (36) zijn negen maanden na de geboorte van hun zoon alweer in verwachting. Ingewijden zeggen in het Spaanse blad HOLA! dat de publicist en activiste inmiddels drie maanden zwanger is.
Gilmore Girls-acteur Brian Tarantina overleden - Actueel

"Gilmore Girls"-acteur Brian Tarantina overleden

Brian Tarantina, vooral bekend omwille van zijn rol als kioskeigenaar Bootsy in de tv-serie "Gilmore Girls", is zaterdag overleden op 60-jarige leeftijd. De precieze omstandigheden van zijn overlijden zijn nog niet bekend.
Sky werkt aan remake Beau Séjour - Actueel

Sky werkt aan remake "Beau Séjour"

De Vlaamse reeks "Beau Séjour" krijgt een Engelstalige remake. Volgens Deadline zou Sky een adaptatie maken van de dramareeks.