Amazon Prime komt met docuserie over Ted Bundy - Actueel Cinema

   - 

Een nieuwe vijfdelige docuserie over de Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy komt in 2020 naar Amazon Prime Video. De serie richt zich op de langdurige relatie van de seriemoordenaar met zijn vriendin.

 "Ted Bundy: Falling for a Killer" zal zich richten op de relatie van de seriemoordenaar met zijn vriendin Elizabeth Kendall en haar dochter, en zal uitgebreide interviews met hen beiden bevatten. De nieuwe docuserie volgt op de recente Netflix-serie, "Conversations With a Killer: The Ted Bundy Tapes", waarin uitgebreide archiefinterviews zijn opgenomen en die dit jaar in januari uitkomt ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van Bundy's executie.

Volgens een officiële verklaring vertelt de show "Bundy's misdaden vanuit een vrouwelijk perspectief en stelt het de verontrustende en diepgaande manier bloot waarop de pathologische haat van Bundy's jegens vrouwen met de cultuuroorlogen en de feministische beweging van de jaren '70 van de vorige eeuw in botsing kwam". "Na bijna 40 jaar stilte delen Kendall en haar dochter Molly hun ervaringen met nieuwe verontrustende details over Bundy, de onvoorstelbare aantrekkingskracht die hij op vrouwen had, en een overvloedig archief van nooit eerder vertoonde familiefoto's".

In mei kwam de Netflix-film "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile" uit, met Zac Efron in de hoofdrol. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: