Adam Driver helpt in zoektocht naar verloren gelopen hond van Franse regisseur in Brussel - Actueel Cinema

    
Actueel
Adam Driver helpt in zoektocht naar verloren gelopen hond van Franse regisseur in Brussel

De Amerikaanse "Star Wars"-acteur Adam Driver is in Brussel voor de opnames van een nieuwe film. In het Warandepark waren ze Javelot, het hondje van regisseur Leos Carax kwijtgeraakt. Driver lanceerde een oproep om het hondje te helpen vinden. Wie de hond zou vinden, kreeg meteen een filmrol aangeboden. Het hondje is inmiddels terecht. 

Wie in Brussel in de buurt van het Warandepark rondliep, kon daar de voorbije dagen een opmerkelijk opsporingsbericht lezen. Javelot, het hondje van de Franse filmregisseur Leos Carax ("Boy Meets Girl", "Les Amants du Pont-Neuf", "Holy Motors") is vermist. Die neemt momenteel zijn nieuwste film "Annette" op in Brussel. Zijn fox terrier die hem overal vergezelt, was tijdens de opnames weggelopen. "We waren een scène aan het opnemen in een club, maar hij liep naar buiten. Hij was bang van het verkeer en is weggelopen, sindsdien kunnen we hem niet meer vinden", aldus Driver in een opsporingsfilmpje. Zijn oproep werd gedeeld via het Twitter-account van collega acteur Mark Hamill, die Luke Skywalker speelt in de "Star Wars"-franchise. Driver, die de schurk Kylo Ren in de laatste "Star Wars"-trilogie verolkt, benadrukte dat Javelot niet zomaar een hond is en eerder ook al bij de vader en grootvader van de regisseur leefde. "Dit park is de laatste plaats waar we hem hebben gezien. We zijn druk naar hem aan het zoeken, maar als iemand hem ziet, bel ons dan alsjeblieft. Als je hem vindt, geven we je een rol in de film, chocolade, dan dopen we je kind. We willen alles doen om je te bedanken."

Javelot was meer dan een dag vermist, en is inmiddels terecht. Hoe de hond teruggevonden is en of er iemand met de filmrol is gaan lopen, is onduidelijk. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

5 zombieseries voor fans van THE WALKING DEAD - Actueel

5 zombieseries voor fans van THE WALKING DEAD

Omdat het tiende seizoen van The Walking Dead net is van start is gegaan en Halloween dichterbij komt, selecteerde Cinenews vijf ZOMBIEseries die zéker en vast de moeite waard zijn.
Amerikaanse acteur Robert Forster overleden - Actueel

Amerikaanse acteur Robert Forster overleden

De Amerikaanse acteur acteur Robert Forster is vrijdag in Los Angeles overleden. Dat bericht de Britse openbare omroep BBC. Forster was vooral bekend van zijn rol in de film "Jackie Brown" van Quentin Tarantino, waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar voor beste mannelijke bijrol. De acteur... Verder lezen...
Will Smith werkt aan spin-off van 'Fresh Prince of Bel-Air' - Actueel

Will Smith werkt aan spin-off van 'Fresh Prince of Bel-Air'

Acteur Will Smith werkt aan een spin-off van de comedyserie 'The Fresh Prince of Bel-Air', die in de jaren 90 furore maakte. Dat berichten Amerikaanse media. De populaire sitcom deed de ster van Smith rijzen en lanceerde zijn acteercarrière.
Kevin Hart weer aan de slag na crash - Actueel

Kevin Hart weer aan de slag na crash

Kevin Hart is weer aan het werk gegaan. Dat is opvallend, want de Amerikaanse acteur was een maand geleden betrokken bij een horrorcrash.
Speeddate met... Kristof Bilsen! - Actueel

Speeddate met... Kristof Bilsen!

Op 14/10 om 20u kent de integere docufilm Mother van Kristof Bilsen zijn Belgische première op het filmfest Gent in de Vooruit, in aanwezigheid van de regisseur. Internationaal geroemd om zijn vorige docufilm Elephant's Dream - waarvoor hij naar Congo trok -, richt hij zijn camera deze keer op Pomm,... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen - Actueel

'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen

De zombieserie 'The Walking Dead' krijgt een elfde seizoen, zo werd vandaag aangekondigd op de première van het tiende seizoen in New York. Het vlaggenschip van de Amerikaanse zender AMC verloor de afgelopen jaren heel wat van zijn pluimen sinds de kijkcijfers vanaf het zevende seizoen begonnen te... Verder lezen...
10 BESTE Netflix Original films  - Actueel

10 BESTE Netflix Original films 

Et voilà, hier zijn wij met een overzicht van de 10 allerbeste Netflix Original films. Gedaan met talloze films checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Keep Calm & Watch Netflix!