Adam Driver helpt in zoektocht naar verloren gelopen hond van Franse regisseur in Brussel - Actueel Cinema

    
Actueel
Adam Driver helpt in zoektocht naar verloren gelopen hond van Franse regisseur in Brussel

De Amerikaanse "Star Wars"-acteur Adam Driver is in Brussel voor de opnames van een nieuwe film. In het Warandepark waren ze Javelot, het hondje van regisseur Leos Carax kwijtgeraakt. Driver lanceerde een oproep om het hondje te helpen vinden. Wie de hond zou vinden, kreeg meteen een filmrol aangeboden. Het hondje is inmiddels terecht. 

Wie in Brussel in de buurt van het Warandepark rondliep, kon daar de voorbije dagen een opmerkelijk opsporingsbericht lezen. Javelot, het hondje van de Franse filmregisseur Leos Carax ("Boy Meets Girl", "Les Amants du Pont-Neuf", "Holy Motors") is vermist. Die neemt momenteel zijn nieuwste film "Annette" op in Brussel. Zijn fox terrier die hem overal vergezelt, was tijdens de opnames weggelopen. "We waren een scène aan het opnemen in een club, maar hij liep naar buiten. Hij was bang van het verkeer en is weggelopen, sindsdien kunnen we hem niet meer vinden", aldus Driver in een opsporingsfilmpje. Zijn oproep werd gedeeld via het Twitter-account van collega acteur Mark Hamill, die Luke Skywalker speelt in de "Star Wars"-franchise. Driver, die de schurk Kylo Ren in de laatste "Star Wars"-trilogie verolkt, benadrukte dat Javelot niet zomaar een hond is en eerder ook al bij de vader en grootvader van de regisseur leefde. "Dit park is de laatste plaats waar we hem hebben gezien. We zijn druk naar hem aan het zoeken, maar als iemand hem ziet, bel ons dan alsjeblieft. Als je hem vindt, geven we je een rol in de film, chocolade, dan dopen we je kind. We willen alles doen om je te bedanken."

Javelot was meer dan een dag vermist, en is inmiddels terecht. Hoe de hond teruggevonden is en of er iemand met de filmrol is gaan lopen, is onduidelijk. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen - Actueel

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen

Acteur Steven Seagal moet honderdduizenden dollars betalen omdat hij een nieuwe cryptovaluta aanprees. Hij vertelde er niet bij dat hij daar 250.000 dollar in cash en 750.000 dollar aan cryptomunten voor zou krijgen, zegt de Amerikaanse toezichthouder SEC.
Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston - Actueel

Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston

Luc Besson verkoopt het voormalige huis van het inmiddels overleden Hollywood-icoon Charlton Heston. De Franse regisseur en producent vraagt 14.9 miljoen dollar (13,7 miljoen euro) voor de woning. Dat schrijft entertainmentssite Variety. Het is pas de tweede keer sinds de ingebruikname van de... Verder lezen...
Courteney Cox enthousiast over Friends-reünie: Het wordt geweldig - Actueel

Courteney Cox enthousiast over "Friends"-reünie: "Het wordt geweldig"

In een aflevering van de webserie "Hiking with Kevin" heeft Courteney Cox haar enthousiasme laten blijken voor de "Friends"-reünie die er zit aan te komen. "We zullen de tijd van ons leven hebben, het wordt geweldig", blikte Cox vooruit.
George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages - Actueel

George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages

George Clooney, al jaren het vaste gezicht in de Nespresso-reclamespotjes, heeft gereageerd op een aflevering van het Britse documentaireprogramma "Dispatches". Daaruit bleek dat kinderen te werk worden gesteld op Nespresso-plantages in Guatemala. De acteur zegt "verrast en bedroefd" te zijn.
Western-acteur Ben Cooper (86) overleden - Actueel

Western-acteur Ben Cooper (86) overleden

De Amerikaanse televisie- en filmacteur Ben Cooper, die vooral western-rollen vertolkte, is in Memphis, Tennessee overleden na een lange ziekte. Het nieuws is door zijn neef Pete Searls bekendgemaakt aan het gespecialiseerde blad "Hollywood Reporter".