Quentin Tarantino (56) wordt voor het eerst vader - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse sterregisseur Quentin Tarantino heeft bekendgemaakt dat hij met zijn vrouw Daniela Pick (35) een kind verwacht. Het is voor het 56-jarige filmicoon de eerste keer dat hij vader wordt. Dat meldt People Magazine. 

Tarantino leerde zijn huidige vrouw kennen terwijl hij in 2009 volop bezig was met de promotie voor zijn film 'Inglorious Basterds'. Pas zeven jaar later, in 2016, vormden ze officieel een koppel. In 2017 verloofden ze zich, om uiteindelijk te trouwen in november 2018. Het was voor Tarantino naar eigen zeggen de eerste echt serieuze relatie, omdat hij het voordien "altijd te druk had met werk".

Vlak voor zijn huwelijk met Pick had hij nog maar zijn nieuwste film, 'Once Upon a Time in Hollywood', opgenomen. Het koppel laat nu in een verklaring weten "enorm blij te zijn met de komst van de baby". (Belga / Belga)

© Featureflash Photo 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Will Smith voelt 'diep berouw' voor slaan Chris Rock - Actueel
Actueel

Will Smith voelt 'diep berouw' voor slaan Chris Rock

De Amerikaanse acteur Will Smith heeft zijn excuses aangeboden voor het slaan van komiek Chris Rock tijdens de uitreiking van de Oscars. "Er is geen enkel deel van mij dat denkt dat dit de juiste manier was om mij te gedragen", zegt Smith in een video. Verder lezen...
Netflix maakt serie over voetbalteam in Thaise grot - Actueel
Actueel

Netflix maakt serie over voetbalteam in Thaise grot

Netflix werkt aan een serie over het Thaise voetbalteam dat in 2018 vastzat in een grot. De zesdelige serie 'Thai Cave Rescue' komt op 22 september uit op de streamingdienst, zo meldt entertainmentwebsite The Hollywood Reporter. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: