Een derde seizoen van Big Little Lies? - Actueel Cinema

    
Actueel
Een derde seizoen van Big Little Lies?

Iedereen is volledig in de ban van het tweede seizoen van Big Little Lies. Het succesrecept: Hollywoords beste actrices én een ijzersterk verhaal. En nu? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt. Komt er nog een derde seizoen?

HBO boss Casey Bloys gaf alvast mee dat hij het onmogelijk acht om de topcast van Big Little Lies nogmaals bij elkaar te krijgen voor een derde seizoen. Sterren als Meryl Streep, Reese Witherspoon & Nicole Kidman zijn stuk voor stuk één van de meest hardwerkende actrices in Hollywood met stampvolle agenda's.

Nicole Kidman gaf aan open te staan voor een derde seizoen, maar bevestigde tevens de uitspraak van Bloyds waarbij zij het ook als zeer moeilijk tot onwaarschijnlijk acht om de hele cast opnieuw samen te krijgen voor een derde seizoen.  

MAAR: Toen schrijven David E. Kelley samen met de hele cast op het podium verscheen en daar uitsprak dat een nieuw seizoen er niet meteen zit aan te komen, herinnerinde Reese Witherspoon hem eraan: "That's what you said last time'. "Yeah, you sat there and sais the same thing", voegde ze er nog aan toe.

DUS, laten we, net als Reese, hopen dat een voorgaande situatie zich voordoet en er toch een derde seizoen van Big Little Lies vershijnt!  

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019 - Actueel

Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019

Het tv-programma 'wtFOCK' was in 2019 het meest populaire zoekwoord op Google in België. Daarnaast vinden we ook Julie Van Espen, 'Love Island', iPhone 11, de Stemtest, Tour de France 2019 en Karl Lagerfeld hoog terug in de lijst. Dat meldt Google vandaag.
15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen - Actueel

15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen

We moeten toegeven dat we de kerstperiode een heel fijne tijd vinden. Overal lichtjes, kerstboomgeuren, cadeautjes, lekker eten en gezellig samenzijn. Uiteraard maken we van deze gelegenheid graag gebruik om een lijstje samen te stellen van de leukste kerstfilms.
Actrice Felicity Jones verwacht eerste kind - Actueel

Actrice Felicity Jones verwacht eerste kind

De Britse 'Star-Wars'-actrice Felicity Jones is zwanger van haar eerste kind. De vader is regisseur Charles Guard, met wie ze al meer dan een jaar getrouwd is. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd aan The Hollywood Reporter.
FC De Kampioenen op casttour! - Actueel

FC De Kampioenen op casttour!

Dinsdag 10 december gaat FC De Kampioenen 4: Viva Boma! officieel in première! Daarna is het wachten tot 18 december vooraleer de film daadwerkelijk wordt gereleased. Maar een week lang gaat de voltallige cast en regisseur Jan Verheyen op tour met verschillende avant-premières over het hele land!    Verder lezen op Cinevox
Will & Grace-ster sterft op 83-jarige leeftijd - Actueel

"Will & Grace"-ster sterft op 83-jarige leeftijd

De Amerikaanse "Will & Grace"-actice Shelley Morrison is overleden. Ze werd wereldberoemd dankzij haar vertolking van huishoudster Rosario in de sitcom van de zender NBC. Morrison werd 83 jaar en stierf aan hartfalen.