Een derde seizoen van Big Little Lies? - Actueel Cinema

    
Actueel
Een derde seizoen van Big Little Lies?

Iedereen is volledig in de ban van het tweede seizoen van Big Little Lies. Het succesrecept: Hollywoords beste actrices én een ijzersterk verhaal. En nu? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt. Komt er nog een derde seizoen?

HBO boss Casey Bloys gaf alvast mee dat hij het onmogelijk acht om de topcast van Big Little Lies nogmaals bij elkaar te krijgen voor een derde seizoen. Sterren als Meryl Streep, Reese Witherspoon & Nicole Kidman zijn stuk voor stuk één van de meest hardwerkende actrices in Hollywood met stampvolle agenda's.

Nicole Kidman gaf aan open te staan voor een derde seizoen, maar bevestigde tevens de uitspraak van Bloyds waarbij zij het ook als zeer moeilijk tot onwaarschijnlijk acht om de hele cast opnieuw samen te krijgen voor een derde seizoen.  

MAAR: Toen schrijven David E. Kelley samen met de hele cast op het podium verscheen en daar uitsprak dat een nieuw seizoen er niet meteen zit aan te komen, herinnerinde Reese Witherspoon hem eraan: "That's what you said last time'. "Yeah, you sat there and sais the same thing", voegde ze er nog aan toe.

DUS, laten we, net als Reese, hopen dat een voorgaande situatie zich voordoet en er toch een derde seizoen van Big Little Lies vershijnt!  

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

LITTLE WOMEN - Eerste trailer - Actueel

LITTLE WOMEN - Eerste trailer

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen en Timothée Chalamet bieden ons een glimp van de eerste trailer van LITTLE WOMEN.
Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen - Actueel

Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen

Volgende maand, op 22 september, is het precies 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van de iconische sitsom 'Friends' op het kleine scherm te zien was. Om dat jubileum te vieren, worden in meer dan duizend Amerikaanse bioscopen telkens vier klassieke afleveringen vertoond.
Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth - Actueel

Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth

Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn Carter. Haar huwelijk met de Australische acteur hield acht maanden stand.
Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk - Actueel

Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk

Het huwelijk van de populaire Amerikaanse zangeres Miley Cyrus en Australisch acteur Liam Hemsworth is na slechts acht maanden al op de klippen gelopen. Dat meldt het entertainmentmagazine People magazine op gezag van een vertegenwoordiger van de zangeres.
Donald Trump beschuldigt Hollywood als racistisch - Actueel

Donald Trump beschuldigt Hollywood als "racistisch"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Hollywood als "racistisch" bestempeld. Dat schrijft het Amerikaanse vakblad Variety. Trump deed de uitspraak tijdens een persconferentie in de tuinen van het Witte Huis vanochtend. Hij voegde er meteen aan toe dat de Hollywoodfilmindustrie het land een "sl... Verder lezen...
Alain Delon herstelt in Zwitserland van beroerte - Actueel

Alain Delon herstelt in Zwitserland van beroerte

De gezondheidstoestand van de Franse acteur Alain Delon zorgt al enige weken voor ongerustheid. Volgens zijn zoon Anthony heeft de acteur van Franse klassiekers als 'Le Samouraï' en 'Plein Soleil' een beroerte gekregen. "Hij werd geopereerd in het Parijse ziekenhuis Pitié Salpêtrière, waar hij drie... Verder lezen...
De nieuwste teaser van Ad Astra! - Actueel

De nieuwste teaser van Ad Astra!

Ad Astra staat garant voor avontuur, drama en mysterie gebracht door Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones.