Een derde seizoen van Big Little Lies? - Actueel Cinema

    
Actueel
Een derde seizoen van Big Little Lies?

Iedereen is volledig in de ban van het tweede seizoen van Big Little Lies. Het succesrecept: Hollywoords beste actrices én een ijzersterk verhaal. En nu? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt. Komt er nog een derde seizoen?

HBO boss Casey Bloys gaf alvast mee dat hij het onmogelijk acht om de topcast van Big Little Lies nogmaals bij elkaar te krijgen voor een derde seizoen. Sterren als Meryl Streep, Reese Witherspoon & Nicole Kidman zijn stuk voor stuk één van de meest hardwerkende actrices in Hollywood met stampvolle agenda's.

Nicole Kidman gaf aan open te staan voor een derde seizoen, maar bevestigde tevens de uitspraak van Bloyds waarbij zij het ook als zeer moeilijk tot onwaarschijnlijk acht om de hele cast opnieuw samen te krijgen voor een derde seizoen.  

MAAR: Toen schrijven David E. Kelley samen met de hele cast op het podium verscheen en daar uitsprak dat een nieuw seizoen er niet meteen zit aan te komen, herinnerinde Reese Witherspoon hem eraan: "That's what you said last time'. "Yeah, you sat there and sais the same thing", voegde ze er nog aan toe.

DUS, laten we, net als Reese, hopen dat een voorgaande situatie zich voordoet en er toch een derde seizoen van Big Little Lies vershijnt!  

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Nederland krijgt Disney+ - Actueel

Nederland krijgt Disney+

De videostreamingdienst Disney+ wordt op 12 november gelanceerd in de VS, Canada én Nederland. Dat kondigde de Amerikaanse entertainmentreus aan. Een week later zijn Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt.
Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO - Actueel

Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO

Ter gelegenheid van Leonardos glansrol als Rick Dalton in Once Upon a Time... In Hollywood lijstten wij nog 6 films op waar je deze meesteracteur in volle glorie aan het werk ziet.
Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag - Actueel

Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag

Actrice Heather Locklear, bekend van de populaire jaren 90-soap 'Melrose Place', is door een Amerikaanse rechter veroordeeld wegens wangedrag. De 57-jarige vrouw viel onder meer een ambulancier en een politieagent aan. De rechter heeft haar een voorwaardelijke celstraf gegeven, meldt CNN.
Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons' - Actueel

Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons'

De Britse actrice Olivia Colman zal te horen zijn in het volgende seizoen van de iconische animatiereeks 'The Simpsons'. Ze gaat de stem inspreken vaan een "femme fatale" die "Homer probeert te verleiden", zo schrijft het Britse entertainmentmagazine NME op aanhalen van producer James L. Brooks.
LITTLE WOMEN - Eerste trailer - Actueel

LITTLE WOMEN - Eerste trailer

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen en Timothée Chalamet bieden ons een glimp van de eerste trailer van LITTLE WOMEN.
Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen - Actueel

Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen

Volgende maand, op 22 september, is het precies 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van de iconische sitsom 'Friends' op het kleine scherm te zien was. Om dat jubileum te vieren, worden in meer dan duizend Amerikaanse bioscopen telkens vier klassieke afleveringen vertoond.
Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth - Actueel

Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth

Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn Carter. Haar huwelijk met de Australische acteur hield acht maanden stand.