'Zippergate' vormt onderwerp voor nieuwe seizoen "American Crime Story" - Actueel Cinema

   - 

Na de lotgevallen van O.J. Simpson en het onderzoek naar de moord op Gianni Versace zal het derde seizoen van de succesreeks "American Crime Story" inzoomen op het 'Zippergate'-schandaal. Dat seksschandaal bracht Amerikaans president Bill Clinton aan de rand van de afgrond. 

Het is één van de iconische gebeurtenissen uit de recente Amerikaanse geschiedenis. President Bill Clinton die er een affaire op na houdt met zijn assistente Monica Lewinksy. Clintons bochtenwerk zorgt er zelfs bijna voor dat hij uit zijn ambt ontzet wordt. Het is aan deze vette kluif dat Fox haar derde seizoen van de succesreeks "American Crime Story" zal wijden. Dat bevestigde de zender gisteren zelf. "De 'American Crime Story'-franchise is een culturele houvast geworden, waarin dieper ingegaan wordt op verhalen die verdienen om verder uitgespit te worden, zoals de rechtszaak tegen O.J. Simpson en de moord op Gianni Versace", vertelt Fox-baas John Landgraf.

"'Impeachement: American Crime Story' zal op dezelfde manier de vergeten aspecten blootleggen van de vrouwen die zich in het schandaal en de politieke oorlog omtrent het presidentschap van Clinton bevonden." Bedoeling is om de serie eind september 2020 op de buis te krijgen, net op tijd voor de presidentsverkiezingen. De vorige twee jaargangen werden bekroond met in totaal 22 Emmy's. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: