Bradley Cooper breekt met Russisch supermodel - Actueel Cinema

    
Actueel
Bradley Cooper breekt met Russisch supermodel

Acteur Bradley Cooper en het Russische topmodel Irina Shayk zijn niet langer een koppel, zo melden Amerikaanse showbizzmedia. Er deden al wekenlang geruchten de ronde over een relatiebreuk, en die is nu ook bewaarheid geworden. 

De romance tussen de 44-jarige 'A Star is Born'-ster en de bevallige brunette begon in 2015, in maart 2017 verwelkomen ze een dochter: Lea De Seine. Het koppel hield de relatie zeer discreet; in interviews werd het onderwerp steevast vermeden.

Volgens US Weekly was de relatie al een tijdje aan het slabbakken, het magazine People weet dan weer te melden dat de twee in vriendschappelijke sfeer aan het uitvissen zijn hoe ze het hoederecht over hun dochter zullen delen. Nog volgens Amerikaanse showbizzmedia zou Lady Gaga, die aan de zijde van Cooper schitterde in 'A Star is Born', helemaal bezweken zijn voor de charmes van de acteur. Die vlinders in de buik zouden zelfs meegespeeld hebben in de beslissing om haar verloving met de 18 jaar oudere Christian Carino te verbreken. De officiële verklaring luidde echter dat Gaga het gewoon "te druk" had en geen tijd meer over had voor haar verloofde. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Luke Perry krijgt eerbetoon in vierde seizoen van Riverdale - Actueel

Luke Perry krijgt eerbetoon in vierde seizoen van "Riverdale"

De in maart overleden Amerikaanse acteur Luke Perry krijgt binnenkort een passend eerbetoon in het vierde seizoen van "Riverdale". Dat heeft de maker van de serie, Roberto Aguirre-Sarcasa, laten weten op Twitter.
Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic - Actueel

Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic

De aankomende biopic over Boy George, leadzanger van popband Culture Club, heeft zijn hoofdrolspeelster gevonden - althans , als het aan Sophie Turner ligt. De "Game Of Thrones"-actrice staat naar eigen zeggen te springen voor de rol nadat Boy George haar had genoemd als mogelijke kandidaat
Kit Harington opnieuw thuis na verblijf in afkickcentrum - Actueel

Kit Harington opnieuw thuis na verblijf in afkickcentrum

De Britse "Game of Thrones"-acteur Kit Harington heeft de afkickkliniek waar hij een tijdje verbleef weer verlaten. Harington werd afgelopen week gezien in zijn thuisstad Londen, schrijft E! News, dat ook een foto van de acteur plaatste.
Jean-Claude Van Damme laat zich door het publiek regisseren - Actueel

Jean-Claude Van Damme laat zich door het publiek regisseren

Jean-Claude Van Damme maakt zijn comeback op het Belgische scherm. Ditmaal niet in een film of televisiereeks, maar in een reclamespot voor telecombedrijf Orange. Hoe het clipje er zal uitzien, wordt bepaald door het publiek.