Bradley Cooper breekt met Russisch supermodel - Actueel Cinema

   - 

Acteur Bradley Cooper en het Russische topmodel Irina Shayk zijn niet langer een koppel, zo melden Amerikaanse showbizzmedia. Er deden al wekenlang geruchten de ronde over een relatiebreuk, en die is nu ook bewaarheid geworden. 

De romance tussen de 44-jarige 'A Star is Born'-ster en de bevallige brunette begon in 2015, in maart 2017 verwelkomen ze een dochter: Lea De Seine. Het koppel hield de relatie zeer discreet; in interviews werd het onderwerp steevast vermeden.

Volgens US Weekly was de relatie al een tijdje aan het slabbakken, het magazine People weet dan weer te melden dat de twee in vriendschappelijke sfeer aan het uitvissen zijn hoe ze het hoederecht over hun dochter zullen delen. Nog volgens Amerikaanse showbizzmedia zou Lady Gaga, die aan de zijde van Cooper schitterde in 'A Star is Born', helemaal bezweken zijn voor de charmes van de acteur. Die vlinders in de buik zouden zelfs meegespeeld hebben in de beslissing om haar verloving met de 18 jaar oudere Christian Carino te verbreken. De officiële verklaring luidde echter dat Gaga het gewoon "te druk" had en geen tijd meer over had voor haar verloofde. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
A Star is Born

A Star is Born

Musical, Drama  Regie: Bradley Cooper Met: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt genaamd Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlight en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: