Seriemoordenaar niet opgezet met acteur die hem vertolkt in BBC-serie - Actueel Cinema

    
Actueel
Seriemoordenaar niet opgezet met acteur die hem vertolkt in BBC-serie

De Britse seriemoordenaar Stephen Port is niet blij met de manier waarop hij vertolkt zal worden in een nieuwe tv-serie over zijn misdaden. De 44-jarige Port vermoordde vier mannen waarmee hij afsprak via de datingapp Grindr. 

De serie 'The Barking Murders' zal het verhaal vertellen van de seriemoordenaar Stephen Port en het politieonderzoek. De veertiger bracht vier mannen om het leven, telkens jonge twintigers die hij ontmoette via de datingapp Grindr. Hij sprak met ze af in zijn appartement in Oost-Londen, drogeerde en verkrachtte hen alvorens hij ze koelbloedig afmaakte.

Port kreeg levenslang voor zijn daden, maar vanuit de gevangenis laat hij nu weer van zich horen. Tegen zijn familie vertelde de Brit dat hij vindt dat acteur Stephen Merchant, niet genoeg op hem lijkt om hem te kunnen vertolken in de aankomende BBC-miniserie. "Stephen vindt dat de tv-show hem zwart maakt en dat Merchant niet eens op hem lijkt", laat zijn zus Sharon na een bajesbezoek weten aan The Sun. Ze is nog altijd overtuigd van zijn onschuld. "Hoe kunnen ze nu de waarheid weten als ze er niet eens bij waren. Het gaan allemaal leugens zijn", ging ze nog verder over de driedelige reeks. "Ze gaan mijn broer afschilderen als kwaadaardig, maar dat is hij niet." Sharon vreest ook dat haar broer in de gevangenis geviseerd zal worden door de andere gedetineerden. "Hij maakt zich zorgen over aanvallen. Er zullen zeker mensen zijn die naar de televisieserie zullen kijken en het zullen geloven. Hijzelf zal er waarschijnlijk enkel naar kijken om ermee te lachen, want het is hilarisch hoe hij afgebeeld wordt." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb - Actueel

Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb

Highclere Castle, waar het razend populaire 'Downton Abbey' is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen gasten uit de aristocratie. Twee fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.
Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren - Actueel

"Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren"

Volgens een bekende royaltykenner heeft Meghan Markle heimwee naar haar leven als Hollywoodactrice. Dat is ook één van de redenen waarom ze niet houdt van haar strikte leven als Britse royal, zo klinkt het.
Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo - Actueel

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart (40) heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw eist ruim 50 miljoen euro van de komiek, omdat hun seksuele ontmoeting in 2017 opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt het online showbizzmagazine TMZ. De beelden werden later ook gebruikt in een afpersingszaak.
Music video van My Family - Actueel

Music video van My Family

Rap-sterren MIGOS, KAROL G, SNOOP DOGG en ROCK MAFIA onthullen de originele hit "My Family" voor de film: THE ADDAMS FAMILY
Jennifer Lawrence stapte stiekem in het huwelijksbootje - Actueel

"Jennifer Lawrence stapte stiekem in het huwelijksbootje"

Een paar weken geleden trouwde Dwayne Johnson al stiekem en nu zou het de beurt zijn aan Jennifer Lawrence. Verschillende Amerikaanse media melden dat de Oscarwinnares afgelopen maandag getrouwd is met haar verloofde, galerijhouder Cooke Maroney.
Het BESTE van Margot ROBBIE - Actueel

Het BESTE van Margot ROBBIE

Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van de ijzersterke acteerprestaties van Margot Robbie? Lees dan zeker verder en ontdek onze top 5 met beste Margot Robbie films
Plannen voor 'Game of Thrones'-prequel over de familie Targaryen - Actueel

Plannen voor 'Game of Thrones'-prequel over de familie Targaryen

Het Amerikaanse televisienetwerk HBO heeft plannen voor een spin-off van de immens populaire fantasy-serie 'Game of Thrones'. Het zou gaan om een prequel op basis van het book 'Fire & Blood', dat zich focust op de geschiedenis van de Targaryen-dynastie, de voorouders van GoT-personage Daenerys. Dat... Verder lezen...