Harry Potter en Vans slaan handen in elkaar voor 'Hogwarts'-schoenenreeks - Actueel Cinema

   - 

Goed nieuws voor de Harry Potter fans. Het schoenenmerk Vans lanceert namelijk binnenkort een 'Hogwarts'-schoenenreeks. Voor Griffoendor-adepten tot Zwadderich-aanhangers, er is voor elk wat wils. 

Griffoendorfans krijgen een eigen versie van de Sk8-Hi schoen, die voor de gelegenheid voorzien is van rode en gouden strepen. Natuurlijk mag ook de traditionele leeuwenkam niet ontbreken. Ravenklauw krijgt, op zijn beurt, een herwerking van het gekende schaakbordpatroon, met blauw en wit, met bijpassende blauwe veters. Adepten van Draco Malfidus en Zwadderich kunnen zich uitleven met zwart-groene schoenen met het slangenlogo. Huffelpuff-fans komen er het berooidst van af. Zij moeten het stellen met een gewone schoen met een subtiel logo. Wanneer de schoenen daadwerkelijk op de markt komen, is nog niet geweten.

Eerder werkte Vans reeds samen met onder meer David Bowie en in de toekomst staat ook nog een samenwerking met Led Zeppelin gepland. (Belga / Belga)

© Instagram Vans Canada

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: