Bill Cosby woest op verzekeraar na nieuwe schikking met vermeend slachtoffer: "AIG verwoest mijn gezin" - Actueel Cinema

    
Actueel
Bill Cosby woest op verzekeraar na nieuwe schikking met vermeend slachtoffer:

Bill Cosby heeft opnieuw zwaar uitgehaald naar zijn verzekeringsmaatschappij American International Group, nadat die achter zijn rug een schikking had getroffen met Chloe Goins. Zij zou als achttienjarige door Cosby aangerand zijn in de Playboy Mansion in Los Angeles in 2008. Cosby ontkent in alle toonaarden. 

De in ongenade gevallen ex-acteur en comedian reageerde vanachter de tralies op het nieuws over de schikking van zijn verzekeraar. Goins en haar advocaat troffen een schikking met AIG, nadat de verzekeraar enkele weken geleden op eigen initiatief een aanbod had gedaan - klaarblijkelijk zonder medeweten van Cosby. Goins beweert dat ze de nu 81-jarige Cosby had ontmoet op een feestje in de legendarische Playboy Mansion van Hugh Hefner. Hij zou haar een drankje aangeboden hebben, waarna ze zich enkel nog herinnert dat ze ontwaakte terwijl hij aan haar tenen sabbelde met zijn broek op zijn enkels. De gevallen komiek houdt zijn onschuld staande: "De politie van Los Angeles heeft bewezen dat ik niet aanwezig was in de Playboy Mansion op die bewuste dag; ik was zelfs niet in de staat Californië." Hij beweert dat de vrouw in kwestie het hele verhaal heeft verzonnen.

"Het gedrag van AIG is verachtelijk", briest Cosby nog in een statement. "Ik kan me enkel inbeelden hoe slecht ze hun klanten behandelen, die niet over dezelfde middelen als ik beschikken. AIG blijft zich weerzinwekkend gedragen door deze schikkingen te treffen zonder mijn medeweten of toestemming, en blijft zich als een medeplichtige gedragen in een complot om mij en mijn gezin te verwoesten", klinkt het. Eerder deze maand had AIG al schikkingen getroffen met zeven andere vermeende slachtoffers van Cosby.

Cosby werd eind september vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van drie tot tien jaar wegens seksueel misbruik van Andrea Constand. In oktober van dit jaar moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen, ditmaal voor een zaak van seksueel geweld tegen de toen vijftienjarige Judy Huth, eveneens in de Playboy Mansion, in 1974. (Belga / Belga)

© Randy Miramontez / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.
Marilyn Manson krijgt rol in miniserie van Stephen King - Actueel

Marilyn Manson krijgt rol in miniserie van Stephen King

De excentrieke Amerikaanse zanger Marilyn Manson heeft een rol te pakken in 'The Stand', een miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Stephen King. Dat vertelde Manson in een interview met hardrockmagazine Revolver.
Nieuwe 'Flintstones'-afleveringen in de maak - Actueel

Nieuwe 'Flintstones'-afleveringen in de maak

Alles komt terug, en dus ook 'The Flintstones'. De komische animatieserie over de prehistorische dorpsbewoners liep tussen 1960 en 1966 op de Amerikaanse zender ABC en krijgt nu een tweede leven, zo weet entertainmentmagazine Variety.
Netflix geeft smaakmaker uit 'Fyre'-docu eigen realityshow - Actueel

Netflix geeft smaakmaker uit 'Fyre'-docu eigen realityshow

Andy King: de naam zegt u wellicht niets, maar de man is wereldberoemd geworden toen hij in de populaire Netflix-documentaire 'Fyre' op geanimeerde wijze getuigde welke toeren hij moest uithalen om de watervoorraad van het gefaalde festival te redden. Het internet bombardeerde de eventplanner tot... Verder lezen...
Epilepsieaanval werd Disney-acteur fataal - Actueel

Epilepsieaanval werd Disney-acteur fataal

De familie van de Amerikaanse acteur Cameron Boyce heeft bevestigd dat de 20-jarige jongeman stierf aan een epilepsieaanval.
Een 4de seizoen van Stranger Things? - Actueel

Een 4de seizoen van Stranger Things?

Sinds vorige week is het derde seizoen van Stranger Things te bekijken op Netflix. En zonder al te veel te willen spoilen stellen wij ons alvast de vraag: Komt er een vierde seizoen of niet?