Bill Cosby woest op verzekeraar na nieuwe schikking met vermeend slachtoffer: "AIG verwoest mijn gezin" - Actueel Cinema

    
Actueel
Bill Cosby woest op verzekeraar na nieuwe schikking met vermeend slachtoffer:

Bill Cosby heeft opnieuw zwaar uitgehaald naar zijn verzekeringsmaatschappij American International Group, nadat die achter zijn rug een schikking had getroffen met Chloe Goins. Zij zou als achttienjarige door Cosby aangerand zijn in de Playboy Mansion in Los Angeles in 2008. Cosby ontkent in alle toonaarden. 

De in ongenade gevallen ex-acteur en comedian reageerde vanachter de tralies op het nieuws over de schikking van zijn verzekeraar. Goins en haar advocaat troffen een schikking met AIG, nadat de verzekeraar enkele weken geleden op eigen initiatief een aanbod had gedaan - klaarblijkelijk zonder medeweten van Cosby. Goins beweert dat ze de nu 81-jarige Cosby had ontmoet op een feestje in de legendarische Playboy Mansion van Hugh Hefner. Hij zou haar een drankje aangeboden hebben, waarna ze zich enkel nog herinnert dat ze ontwaakte terwijl hij aan haar tenen sabbelde met zijn broek op zijn enkels. De gevallen komiek houdt zijn onschuld staande: "De politie van Los Angeles heeft bewezen dat ik niet aanwezig was in de Playboy Mansion op die bewuste dag; ik was zelfs niet in de staat Californië." Hij beweert dat de vrouw in kwestie het hele verhaal heeft verzonnen.

"Het gedrag van AIG is verachtelijk", briest Cosby nog in een statement. "Ik kan me enkel inbeelden hoe slecht ze hun klanten behandelen, die niet over dezelfde middelen als ik beschikken. AIG blijft zich weerzinwekkend gedragen door deze schikkingen te treffen zonder mijn medeweten of toestemming, en blijft zich als een medeplichtige gedragen in een complot om mij en mijn gezin te verwoesten", klinkt het. Eerder deze maand had AIG al schikkingen getroffen met zeven andere vermeende slachtoffers van Cosby.

Cosby werd eind september vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van drie tot tien jaar wegens seksueel misbruik van Andrea Constand. In oktober van dit jaar moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen, ditmaal voor een zaak van seksueel geweld tegen de toen vijftienjarige Judy Huth, eveneens in de Playboy Mansion, in 1974. (Belga / Belga)

© Randy Miramontez / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen - Actueel

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen

Acteur Steven Seagal moet honderdduizenden dollars betalen omdat hij een nieuwe cryptovaluta aanprees. Hij vertelde er niet bij dat hij daar 250.000 dollar in cash en 750.000 dollar aan cryptomunten voor zou krijgen, zegt de Amerikaanse toezichthouder SEC.
Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston - Actueel

Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston

Luc Besson verkoopt het voormalige huis van het inmiddels overleden Hollywood-icoon Charlton Heston. De Franse regisseur en producent vraagt 14.9 miljoen dollar (13,7 miljoen euro) voor de woning. Dat schrijft entertainmentssite Variety. Het is pas de tweede keer sinds de ingebruikname van de... Verder lezen...
Courteney Cox enthousiast over Friends-reünie: Het wordt geweldig - Actueel

Courteney Cox enthousiast over "Friends"-reünie: "Het wordt geweldig"

In een aflevering van de webserie "Hiking with Kevin" heeft Courteney Cox haar enthousiasme laten blijken voor de "Friends"-reünie die er zit aan te komen. "We zullen de tijd van ons leven hebben, het wordt geweldig", blikte Cox vooruit.
George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages - Actueel

George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages

George Clooney, al jaren het vaste gezicht in de Nespresso-reclamespotjes, heeft gereageerd op een aflevering van het Britse documentaireprogramma "Dispatches". Daaruit bleek dat kinderen te werk worden gesteld op Nespresso-plantages in Guatemala. De acteur zegt "verrast en bedroefd" te zijn.
Western-acteur Ben Cooper (86) overleden - Actueel

Western-acteur Ben Cooper (86) overleden

De Amerikaanse televisie- en filmacteur Ben Cooper, die vooral western-rollen vertolkte, is in Memphis, Tennessee overleden na een lange ziekte. Het nieuws is door zijn neef Pete Searls bekendgemaakt aan het gespecialiseerde blad "Hollywood Reporter".